Συνεργασία της «Πανάκεια» με εκπροσώπους προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Συμβουλευτική»

Συνεργασία της «Πανάκεια» με εκπροσώπους προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Συμβουλευτική»

Συνεργασία της «Πανάκεια» με εκπροσώπους προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Συμβουλευτική»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 236 ΦΟΡΕΣ

Η «Πανάκεια» στις 27 Απριλίου, συναντήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, με εκπροσώπους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική» (Counselling), το οποίο αποτελεί Διιδρυματικό Πρόγραμμα των Τμημάτων Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Κατόπιν αιτήματος των εκπροσώπων του εν λόγω προγράμματος, ο πρόεδρος δρ. Πλατής Αναστάσιος και οι υπεύθυνοι ψυχολόγοι παρουσίασαν τις δομές, τον τρόπο λειτουργίας, τη διεπιστημονική οργάνωση και τη μεθοδολογία που ακολουθείται στην «Πανάκεια», με στόχο πιθανή μελλοντική συνεργασία, μέσω τοποθέτησης μεταπτυχιακών φοιτητών στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησής τους, συνεργασία την οποία διατηρούμε εδώ και χρόνια και με άλλα πανεπιστήμια της ημεδαπής.

Επιπλέον, η εταιρεία «ΠΑΝΑΚΕΙΑ», κατόπιν προσκλήσεως της Ομοσπονδίας φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ» και του Υπουργείου Υγείας, αποδέχθηκε την ανάληψη προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης ασθενών που έχουν επιβαρυνθεί από την πανδημία και την κοινωνικο-οικονομική κρίση, με στόχο την εξομάλυνση των επιδράσεων από τις αλλαγές στον τρόπο ζωής και την ανάπτυξη μηχανισμών εκ νέου προσαρμογής.

Διαβάστε ακόμη

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»