Συνεργασία του δήμου Χάλκης με την Axion Hellas

Συνεργασία του δήμου Χάλκης με την Axion Hellas

Συνεργασία του δήμου Χάλκης με την Axion Hellas

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 418 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει ότι το νησί είχε τη μεγάλη χαρά να υποδεχθεί την περασμένη Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 τα μέλη του τμήματος εκπαίδευσης της Axion Hellas και συγκεκριμένα τις κυρίες, Μαρτίνου Ιωάννα, Δρακούλη Αλίκη και τους εκπροσώπους του τμήματος υποδομών κ. Καφετζοπούλου Μαρίντια και τον κ. Καφετζόπουλο Κωνσταντίνο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η οργάνωση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου Χάλκης και Axion Hellas όσον αφορά την εκπαίδευση στο νησί για τα τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Διοσμάκη Σπυρίδη και του Διευθυντή του Σχολείου κ. Νίκου Τσατταλιού αναλύθηκαν οι τρόποι ποιοτικής βελτίωσης της μάθησης στα παιδιά.

Επιπλέον η εθελοντική ομάδα πραγματοποίησε κατά τόπον επίσκεψη, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη των εργασιών κατασκευής πολυχώρου δημιουργικής και ελεύθερης απασχόλησης παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Ένας παιδαγωγικός χώρος απασχόλησης παιδιών που σκοπό θα έχει τη χαρά, τη διασκέδαση, την παροχή δημιουργικών δραστηριοτήτων βασισμένες σε παιδαγωγικά πρότυπα, τόσο σε ατομικό όσα και σε ομαδικό επίπεδο.

Ένα μέρος όπου παιδιά διαφορετικών ηλικιών θα αναπτύξουν φιλίες, θα ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους και θα γεμίσουν τον ελεύθερο απογευματινό τους χρόνο.

«Ευχαριστούμε θερμά την Axion Hellas και την εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου της κ. Ιωάννα Μαρτίνου, η οποία με την εθελοντική στάση ζωής δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα στηρίζοντας τα μικρά ακριτικά νησιά μας, προασπίζοντας, προάγοντας και ενδυναμώνοντας τα δικαιώματα της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Χάλκης.

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης