ΠΑΕ Ρόδος; Συντηρητικό πρόγραμμα ο Δελαπόρτας

ΠΑΕ Ρόδος; Συντηρητικό πρόγραμμα ο Δελαπόρτας

ΠΑΕ Ρόδος; Συντηρητικό πρόγραμμα ο Δελαπόρτας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Με τον Γιώργο Δελαπόρτα να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, συνέχισαν και χθες την προετοιμασία τους οι παίκτες της Ρόδου ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η συμμετοχή του παίκτη που έχει ενοχλήσεις στον τένοντα, θα κριθεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή που να «πονοκεφαλιάζει» τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο.

Σύσκεψη για την Ακαδημία
Ετοιμάζεται για την επιστροφή και η Ακαδημία της Ρόδου, οι υπεύθυνοι της οποίας έκαναν σύσκεψη για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ακαδημίας μας, σύσκεψη με τους προπονητές και τον υπεύθυνο προπονητών κ. Γκάιδα.

Οι πόρτες της Ακαδημίας μας, θα ανοίξουν και πάλι τη Δευτέρα 17 Μαΐου, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας για το πρόγραμμα των προπονήσεων όλων των τμημάτων, όπως και πλήρη ενημέρωση για την τήρηση των μέτρων υγιεινής προστασίας και ασφάλειας κατά του Covid-19.

Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας, πρέπει να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για την ασφάλεια όλων και πρωτίστως των αθλητών μας! Καλή επιστροφή να έχουμε! «Ανοίγουμε Πανιά», προς την κανονικότητα!».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!