Παναγιώτης Ζούνης: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Απόλλωνα Καλυθιών»

Παναγιώτης Ζούνης: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Απόλλωνα Καλυθιών»

Παναγιώτης Ζούνης: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Απόλλωνα Καλυθιών»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 359 ΦΟΡΕΣ

Πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Καλυθιών και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Παναγιώτης Ζούνης.

Ο ίδιος που ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον σύλλογο, όπως αναμενόταν, μίλησε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» και τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτό το σωματείο που τόσο έχω αγαπήσει τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Ανυπομονώ την ημέρα που θα μας επιτραπεί να κάνουμε προπόνηση για να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί και να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε. Ο στόχος και η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει.

Θέλουμε ό,τι πιο γρήγορα γίνεται να εξασφαλίσουμε την παραμονή και από εκεί και πέρα να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Εννοείται ότι και πάλι θα δοθούν ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά ενώ το ρόστερ μας θα διαθέτει για μια ακόμα φορά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Το μόνο που έχω ζητήσει είναι αν έχουμε τυχόν απώλειες, να γίνουν οι αντίστοιχες κινήσεις προκειμένου να αντικατασταθούν».

Σε ερώτηση για το πότε πιστεύει ότι θα πρέπει να επανέλθουν στις προπονήσεις, απάντησε ως εξής:

«Κατά την άποψή μου το συντομότερο δυνατόν γιατί μετά από επτά μήνες αποχής δεν είναι και εύκολο. Θα κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά για το θέμα αυτό και θα δούμε. Προς το παρόν πάντως περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση καθώς δεν ξέρουμε πότε θα επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις».

Η επίσημη ενημέρωση του Απόλλωνα
Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ζούνη αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Παναγιώτη Ζούνη για ακόμα ένα χρόνο.

Ένας προπονητής-πρότυπο τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για εμάς, ο οποίος κατάφερε με ταπεινότητα και αμέτρητες ώρες δουλειάς στο γήπεδο να παρουσιάσει για δυο συνεχείς χρονιές (έστω και αν αυτές δεν ολοκληρώθηκαν) μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα στηριζόμενη σε νεαρούς αλλά και ντόπιους ποδοσφαιριστές. Πλέον, μετά και τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Ζούνη, αρχίζει επίσημα ο σχεδιασμός της ομάδας μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα