Διαγόρας: Να κλείσει με το κεφάλι ψηλά!

Διαγόρας: Να κλείσει με το κεφάλι ψηλά!

Διαγόρας: Να κλείσει με το κεφάλι ψηλά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, οι παίκτες του Διαγόρα καλούνται να παίξουν απέναντι στον Ιωνικό (2.45 μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off και έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο Ιωνικός είναι αυτός που «καίγεται» για το «τρίποντο». Παρόλα αυτά όμως, οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να κλείσουν έτσι τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι.

Γνωρίζουν ότι το παιχνίδι έχει δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται στη Ρόδο για να τα παίξει όλα για όλα στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει τον τίτλο, όμως αυτό είναι κάτι που δεν τους πτοεί και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Σανδραβέλη ο οποίος θα «δοκιμάσει» το πόδι του λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για να δει αν μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους για την αναμέτρηση αυτή.

-O Ευαγγέλου από τον Σύνδεσμο της Αθήνας ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του Δημοτικό Σταδίου. «Βοηθοί» του θα είναι οι Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής) και Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Περράκης (Αττικής) κα παρατηρητής τους ο Μαυρόπουλος από τη Μακεδονία.

-Σήμερα γίνονται και τα άλλα δυο παιχνίδι των play off (4η αγωνιστική). Ο Λεβαδειακός θα παίξει απέναντι στα Χανιά και η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη και με νίκη θα παραμείνει σίγουρα στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας και θα έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην «ειδική βαθμολογία» που οδηγεί απευθείας στο πρωτάθλημα της Super League 1. Υπενθυμίζουμε ότι ο δεύτερος της βαθμολογίας θα παίξει βάση προκήρυξης αγώνα μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League 1.

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο