Πλημμύρισε κατοικία και κινδύνευσε οικογένεια από το σπάσιμο αγωγού στον Αρχάγγελο (φώτο-βίντεο)

Πλημμύρισε κατοικία και κινδύνευσε οικογένεια από το σπάσιμο αγωγού στον Αρχάγγελο (φώτο-βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3073 ΦΟΡΕΣ

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει κατά παντός υπευθύνου η ιδιοκτήτρια

Για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ένας σπασμένος αγωγός νερού στην περιοχή του Αρχαγγέλου ήταν η αφορμή να πλημμυρίσει το εσωτερικό ενός σπιτιού(!) και να κινδυνεύσει η μητέρα και δύο παιδιά που διέμεναν μέσα σε αυτό.

Καταγγέλλοντας χθες στη «Ροδιακή» το γεγονός αυτό η μητέρα, επισήμανε ότι αν δεν ήταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, που κινητοποιήθηκε έγκαιρα και έφθασε στο σημείο, τότε τα προβλήματα θα ήταν ακόμα περισσότερα και οι κίνδυνοι για την ίδια και την οικογένειά της εντελώς απρόβλεπτοι.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν για μία ακόμα φορά, έσπασε ο αγωγός ύδρευσης σε δρόμο του Αρχαγγέλου. Η δύναμη του νερού εκσφενδόνισε πέτρες και χώματα σε μεγάλο ύψος, ενώ το νερό εκτινάσσονταν για περισσότερο από δύο ώρες(!) σε ύψος τουλάχιστον 20 μέτρων καταλήγοντας στα μπαλκόνια και την αυλή αρχικά και στη συνέχεια στο εσωτερικό του σπιτιού όπου διέμενε η οικογένεια.

Σε απόγνωση η ιδιοκτήτρια του σπιτιού άρχισε να επικοινωνεί με τις αρμόδιες αρχές ζητώντας βοήθεια. Ευτυχώς στο σημείο έφθασε λίγη ώρα αργότερα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου το οποίο έμεινε πάνω από το σιντριβάνι νερού καταφέρνοντας έτσι να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα.

Στο χρονικό διάστημα όμως που μεσολάβησε, όπως προκύπτει και από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχει στα χέρια της η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το εσωτερικό του σπιτιού πλημμύρισε από άκρη σε άκρη, γεγονός που προξένησε σημαντικές ζημιές.

Για το γεγονός αυτό, ενημερώθηκε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει για λογαριασμό της μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στη δικαιοσύνη, για τα όσα συνέβησαν.

Σημειώνεται ότι το σπάσιμο αγωγών ύδρευσης στον Αρχάγγελο, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο, γεγονός που έχει φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους, αφού κάθε εβδομάδα σχεδόν, παρόμοια φαινόμενα παρουσιάζονται!

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ευχαρίστησε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου και τα στελέχη της που έφθασαν επιτόπου δίνοντας έτσι ένα προσωρινό τέλος στη δοκιμασία αυτή.

Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια