Στα Χανιά οι κολυμβητές του Υγρού Στίβου Ρόδου

Στα Χανιά οι κολυμβητές του Υγρού Στίβου Ρόδου

Στα Χανιά οι κολυμβητές του Υγρού Στίβου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Στα Χανιά θα βρεθούν ο Στέλιος Βεϊσάκης, η Ροδούλα Καραβόλια και η Κατερίνα Σαρή του Υγρού Στίβου Ρόδου, για να κολυμπήσουν το ερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή στην ημερίδα με ειδικό δίωρο πρόγραμμα ανά ημέρα λόγω κορωνοϊού, σκοπεύοντας να επιβεβαιώσουν όρια πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Ο 16χρονος Στέλιος Βεϊσάκης, στην πολύ δύσκολη αυτήν κατηγορία της «διπλής ηλικίας» όπου βρίσκεται, έχει από τον Οκτώβρη προκριθεί κι έκλεισε τη χρονιά στη δεύτερη θέση του Ranking στους «μεγάλους». Αναμένεται, λοιπόν, να βελτιώσει εύκολα τις επιδόσεις του στα 50, 100 και 200 μέτρα ύπτιο, όπου θα κολυμπήσει λόγω της ιδιαιτερότητας του προγράμματος και της ελάχιστης ανάπαυσης από αγώνισμα σε αγώνισμα, αλλά αισιοδοξεί λόγω ποιότητας και εμπειρίας.

Η 14χρονη Ροδούλα Καραβόλια, μετά τη θεαματική της ανέλιξη στην οκτάδα της περσινής λίστας, θα «πέσει» στα 50, 100 και 200 πεταλούδα με σκοπό τη βελτίωση στις επιδόσεις της, για να έχει καλύτερη σειρά στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα, αφού πάντα στους αγώνες τα καταφέρνει και θεωρεί ότι μια τέτοια επανάληψη είναι εφικτή.

Η 13χρονη Κατερίνα Σαρή, έχοντας την πρόκριση στα 400 μικτής ατομικής, θα επιδιώξει πρόκριση στα 800μ. ελεύθερο και στα 200 πεταλούδα. Παρά τις δυσκολίες λόγω προγράμματος και τοποθέτησης των αγωνισμάτων, αισιοδοξεί για πρόκριση, έχοντας κλείσει τη χρονιά στην έκτη θέση στο Ranking.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.