Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το νόμισμα έχει …δυο όψεις!»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το νόμισμα έχει …δυο όψεις!»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το νόμισμα έχει …δυο όψεις!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 331 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι ο κορωνοϊός έχει παίξει σημαντικό ρόλο ώστε οι ερασιτεχνικές ομάδες να μπουν στον …σωστό δρόμο όσον αφορά τα οικονομικά ανοίγματα και τη φιλοσοφία τους, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του Φοίβου Κρεμαστής Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα αυτό, τόνισε τα ακόλουθα:

«Πάντα το νόμισμα έχει δυο όψεις. Όπου υπάρχει κακό, υπάρχει και καλό. Σαφώς οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες, παγκοσμίως. Θεωρώ ότι ο κορωνοϊός έχει δείξει τον δρόμο σε όλες τις ομάδες προκειμένου να ρίξουν το βάρος τους στις Ακαδημίες τους. Αυτά είναι τα παιδιά που θα μπορέσουν να κρατήσουν ζωντανό τον σύλλογο. Τα μπάτζετ τα παλιά δεν υπάρχουν πλέον και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Θεωρώ ότι θέλοντας και μη όλες οι ομάδες το έχουν καταλάβει λόγω των καταστάσεων. Πάντα υπάρχουν βέβαια οι εξαιρέσεις, ωστόσο το σημαντικό είναι να μην ματώνει ο σύλλογος».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, τόνισε τα εξής:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά αυτή τη στιγμή καθώς θα πρέπει να τελειώσουν οι εκλογές μας. Σε αντίθετη περίπτωση πιστεύω ότι θα ήμασταν έτοιμοι αυτή τη στιγμή όσον αφορά τον σχεδιασμό μας ενόψει της νέας χρονιάς. Αν πάνε όλα καλά και παραμείνει η ίδια διοίκηση, η φιλοσοφία δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα παραμείνει ακριβώς η ίδια. Θέλουμε να μείνουν οι ίδιοι παίκτες και να ακολουθηθεί το ίδιο πλάνο και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος είναι να στηριχθούμε και πάλιν σε νεαρά παιδιά, όπως έχουμε κάνει τα τελευταία δυο χρόνια. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και πάλι».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο μεγάλο πλάνο που δεν είναι άλλο από τις σημαντικές παρεμβάσεις και εργασίες στο γήπεδο:

«Ο Φοίβος έχει κάνει βήματα προόδου. Έχουμε ρίξει το βάρος περισσότερο εξωαγωνιστικά καθώς μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα των εγκαταστάσεων οι οποίες ήταν χάλια. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Φοίβος και να μην έχει σωστούς χώρους. Εκεί φιλοξενούνται παιδιά και γονείς. Τα τελευταία δυο χρόνια που ασχολούμαστε το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό με τη συμβολή του Δήμου, του κ. Κολιάδη αλλά και του κ. Σπανού. Η διοίκηση μοχθεί καθημερινά για να τελειώσουμε ένα project που είναι πολύ σημαντικό και πολυέξοδο. Θεωρώ ότι πλέον είμαστε πολύ κοντά».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δεν παρέλειψε να προσθέσει και τα ακόλουθα:

«Έχει αλλάξει ριζικά το γήπεδο. Τελειώνουμε τώρα και το γυμναστήριο όπου όλα τα όργανα είναι έτοιμα και απομένει απλώς το βάψιμο για να μπουν μέσα στο χώρο. Ολοκληρώσαμε τα αποδυτήρια των μικρών και πλέον, τον επόμενο μήνα θα κάνουμε και την καφετέριά μας. Με βάση τις δεσμεύσεις που έχουμε πάρει, θεωρούμε ότι τους επόμενους μήνες θα έχει μπει νέος τάπητας και θα αντικατασταθεί και ο φωτισμός. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την καλή έννοια τον κ. Κολιάδη ο οποίος δείχνει μεγάλη ευαισθησία, προκειμένου να φτιάξουμε τα γήπεδά μας, όλες οι ομάδες. Ειδικά αυτές που έχουν Ακαδημίες, πρέπει πάνω απ’ όλα να σκεφθούν τις εγκαταστάσεις και μετά όλα τα άλλα».

Σε ερώτηση για την ιδέα του, να ιδρύσει ο σύλλογος τμήμα Futsal (ποδόσφαιρο στο παρκέ), είπε:

«Είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Αν και δεν είναι τόσο πολύ γνωστό στη χώρα μας, αλλά επειδή το χωριό έχει κλειστό γυμναστήριο, το θεωρώ πολύ εφικτό να το κάνουμε. Αν όλα πάνε καλά, είναι μια ιδέα η οποία θα υλοποιηθεί. Γενικά, στην Κρεμαστή υπάρχει ενδιαφέρον και είναι κάτι που προσωπικά το δουλεύω εδώ και τρία χρόνια και το έχω ψάξει πολύ καλά».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα