Διατηρεί τους αγώνες του ο Έλαφος

Διατηρεί τους αγώνες του ο Έλαφος

Διατηρεί τους αγώνες του ο Έλαφος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Από τώρα ξεκινούν την προετοιμασία διοργάνωσης των αγώνων τους στον Έλαφο, για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι μέσα στο καλοκαίρι με γεμάτο πρόγραμμα γενικώς από διασυλλογικά, τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Φέτος ο σύλλογος θ’ ανοίξει το πρόγραμμά του με τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου και ήταν να φιλοξενηθεί στην Ψίνθο.

Οι διοργανωτές για λόγους αποφυγής του συνωστισμού και σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΟΠ, έχουν στα σχέδια μια εναλλακτική διαδρομή κι αυτή θ’ ανακοινωθεί προσεχώς, όταν εγκριθεί η προκήρυξη από την Ομοσπονδία.

Ο αγώνας αυτός ήταν να γίνει 29-30 Μαΐου, αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων, αναγκαστικά άλλαξε ημερομηνίες.
Εκτός απ’ αυτό όμως, «μετακινείται» και η Ανάβαση Πανορμίτη, όσον αφορά τον δρόμο, που αρχικώς προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου, αλλά τοποθετήθηκε το συγκεκριμένο διήμερο από την ΤΕ-ΕΟΠ Δωδεκανήσου το τοπικό πρωτάθλημα δρόμου στη Ρόδο.

Με βάση τα προηγούμενα, λοιπόν, ο αγώνας θα γίνει 13-14 Νοεμβρίου, μια βδομάδα μετά τη γιορτή εκεί, και θα φιλοξενηθεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Σύμης, έχοντας γίνει θεσμός αφού προτιμάται από ποδηλάτες κάθε κατηγορίας. Ένας άλλος αρκετά ενδιαφέρων αγώνας του Έλαφου για το 2021 θα είναι το “Six Days” στην πίστα του ποδηλατοδρομίου «Διαγόρας» από τις 15 έως 17 Οκτωβρίου στη μνήμη του Δημήτρη Ράπτη, χωρίς να έχει αλλάξει εδώ η ημερομηνία σε σχέση και με ό,τι είχε ανακοινωθεί στην αρχή της χρονιάς.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις διοργανώσεις του συλλόγου από τη Ρόδο θα είναι γνωστές μέσα στις επόμενες βδομάδες με έτοιμες και τις προκηρύξεις, ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.