ΠΑΕ Ρόδος: Θέλει να πάρει προβάδισμα!

ΠΑΕ Ρόδος: Θέλει να πάρει προβάδισμα!

ΠΑΕ Ρόδος: Θέλει να πάρει προβάδισμα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να προσθέσει στο ενεργητικό της άλλη μια νίκη, η Ρόδος «δοκιμάζεται» σήμερα στις 2.45 μ.μ. στην Καλαμάτα από την ομώνυμη τοπική ομάδα σε παιχνίδι με το οποίο ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League (νότιος όμιλος).

Το παιχνίδι αποτελεί το ντέρμπι κορυφής του ομίλου και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα κρίνει πολλά όσον αφορά την 1η θέση. Αν και ακόμη υπάρχουν πέντε συνολικά παιχνίδια (με το σημερινό) για το τέλος του πρωταθλήματος, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για να κατακτήσει και την πρωτιά.

Αν είναι αυτή η Ρόδος, θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα, δεδομένου ότι έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Καλαματιανούς. Το παιχνίδι είναι δύσκολο για την ομάδα του νησιού μας μιας και καλείται να παίξει με μια από τις πολύ δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα είναι υπερπολύτιμοι ενόψει της συνέχειας.
Ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και τους Δελαπόρτα και Χύσι, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τα «ελάφια» λοιπόν θα παραταχθούν κομπλέ στο παιχνίδι και αυτό ασφαλώς και είναι πάρα πολύ σημαντικό.
- O X. Βεργέτης από τον Σύνδεσμο της Αρκαδίας θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. «Βοηθοί» του θα είναι οι Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδα) και Μιχάλης Κακαφώνης (Αχαΐα) ενώ «τέταρτος» ορίστηκε ο Ανδριανός από την Αχαΐα και παρατηρητής τους ο Σταθόπουλος από την Ηλεία.

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνημα στα Πανελλήνια του στίβου από την Πάτρα και το Κ18

LFC Ιάλυσος: Άλλες εννέα ανανεώσεις

Οι νικητές στους σχολικούς αγώνες κολύμβησης δημοτικών

Απόλλων Καλυθιών: Ενισχυμένος και με τον Μαντικό

Μπαράζ Γ' Εθνικής: Ορίστηκαν οι διαιτητές αλλά…

Ανδρέας Μπιλιάς: «Μέσα από τη δουλειά να γίνουμε ομάδα!»

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Με δίδυμο προπονητών ο ΟΦ Ιστρίου

Το Σαββατοκύριακο ο επόμενος αγώνας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου