Οι γιατροί της Ρόδου που έφτιαξαν με δικά τους έξοδα βίντεο κατά του Covid-19

Οι γιατροί της Ρόδου που έφτιαξαν με δικά τους έξοδα βίντεο κατά του Covid-19

Οι γιατροί της Ρόδου που έφτιαξαν με δικά τους έξοδα βίντεο κατά του Covid-19

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2703 ΦΟΡΕΣ

Ένα εξαιρετικό βίντεο, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του συμπατριώτη μας Αλέξανδρου Λουιζίδη, ολοκλήρωσαν πρόσφατα αυτοδιοικητικοί γιατροί της περιοχής μας. Ήταν ένα σποτάκι φτιαγμένο με επαγγελματισμό αλλά και με απλότητα τέτοια έτσι ώστε να είναι κατανοητό από όλους τους συμπολίτες μας.

Στους γνωστούς φωστήρες – εισαγγελείς του διαδικτύου όμως, δεν άρεσε. Και τι έκαναν, λέτε; Άρχισαν να γράφουν και να διαδίδουν ότι οι συγκεκριμένοι γιατροί τα... παίρνουν και γι’ αυτό αποφάσισαν να κάνουν το συγκεκριμένο σποτάκι!

Την αλήθεια, την περιγράφει με ένα εύστοχο σχόλιό του (γεμάτο αγανάκτηση βεβαίως) ο δημοτικός σύμβουλος και γιατρός που συμμετάσχει στο βίντεο κος Δημήτρης Ιωσήφ επισημαίνοντας τα εξής:
«Δεν ξέρω αν το είδατε, αν σας άρεσε, αν συμφωνήσατε. Και δεν έχει σημασία για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Αυτό που θέλω να πω σχετικά είναι ότι ακούστηκε ότι «τα πήραμε» για να κάνουμε το σποτάκι και είναι τόσο κακόηθες και μικροπρεπές αυτό!

Σας διαβεβαιώνω πως όχι μόνο δεν «τα πήραμε» (από ποιον άραγε; Από τις φαρμακευτικές;), αλλά ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΡΕΦΕΝΕ για να γίνει! Όσοι συμμετείχαμε σε αυτό, μοιράσαμε το κόστος και το πληρώσαμε από την τσέπη μας.

Και όλη αυτή η προσπάθεια της ομάδας των αιρετών ιατρών του νησιού είναι καθαρά εθελοντική, γίνεται στον Δικό μας ελεύθερο χρόνο και με Δικά μας έξοδα!

Δεν το ανέβασα όταν βγήκε πριν από 10 μέρες, δεν το λέω για να μου πείτε «μπράβο» αλλά όχι και να βρεθούμε κατηγορούμενοι! Το λέω για να ξεκαθαρίσω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ! Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch