Νέα φιλοσοφία στο οικονομικό στον Άρη Αρχαγγέλου!

Νέα φιλοσοφία στο οικονομικό στον Άρη Αρχαγγέλου!

Νέα φιλοσοφία στο οικονομικό στον Άρη Αρχαγγέλου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 454 ΦΟΡΕΣ

Με νέα φιλοσοφία όσον αφορά τις οικονομικές του σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές, θα πορευτεί το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Άρης Αρχαγγέλου. Είναι ένα καινούργιο μοντέλο διαχείρισης που θα ακολουθηθεί και το οποίο ήταν ιδέα του προέδρου Τσαμπίκου Δέμελου που εγκρίθηκε και από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, οι ποδοσφαιριστές θα αμείβονται με βάση τα εξής κριτήρια: Απαραίτητα τον χρόνο συμμετοχής τους, τις εντός έδρας νίκες αλλά και τις εκτός έδρας επιτυχίες και ισοπαλίες. Θα οριστεί ένα πλαφόν για τις νίκες (ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου) και από εκεί και πέρα θα παίρνουν χρήματα ανάλογα με το πόσα επιτυχημένα αποτελέσματα θα καταφέρουν να κάνουν.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν σε έναν μήνα η ομάδα κάνει τέσσερις ήττες, δεν θα πληρωθεί κανείς. Ο Άρης αφενός δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους παίκτες για ετήσια ποσά και αφετέρου θέλει να τους δώσει ένα ισχυρό κίνητρο για να πάρουν ακόμα και περισσότερα σε σχέση με το τι ίσχυε έως τώρα, με την προϋπόθεση όμως να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και επιτυχημένα αποτελέσματα.

Το νέο μοντέλο έχει αναλυθεί ήδη στους ποδοσφαιριστές και σχεδόν όλοι το έχουν αποδεχθεί με ορισμένες ελάχιστες εξαιρέσεις στους οποίους έχει δοθεί προθεσμία για να απαντήσουν σύντομα. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Αρχαγγέλου δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε κανέναν αν δεν επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του κάτω από τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.