Νικήτρια με ατομικό ρεκόρ στα «Βενιζέλεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Νικήτρια με ατομικό ρεκόρ στα «Βενιζέλεια»  η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Νικήτρια με ατομικό ρεκόρ στα «Βενιζέλεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 390 ΦΟΡΕΣ

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη μπορεί να αναμένει την πρώτη της κούρσα στη σεζόν στα 200μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ωστόσο ως τότε φρόντισε να δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση και στα 100μ.

Η Ροδίτισσα αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης ήταν νικήτρια την Κυριακή στο μίτινγκ «Βενιζέλεια- Χανιά» με 10.34, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

«Έκανα σήμερα τη δεύτερη κούρσα μου στον ανοιχτό και νομίζω πως πήγε καλά. Στόχος μου είναι να κυνηγήσω το όριο στα 100 μ. για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και να βρεθώ μέσα σε τροχιά πρόκρισης και στα 200μ.

Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως μπορεί να βγουν καλές επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Πάτρα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην ΕΡΤ η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η Ίνα Εφθίμοβα (Βουλγαρία) ήταν δεύτερη στο αγώνισμα με 11.51 και η Ραμόνα Παπαϊωάννου τρίτη (Κύπρος) με 11.52. Η Μαρία Γάτου πήρε την τέταρτη θέση με 11.57, ενώ πίσω της τερμάτισε η Κατερίνα Δαλάκα με 11.61.

Στους αγώνες συμμετείχε και ο Κώος αθλητής του ΓΣ Αμαρουσίου, Σέργιος Διακοστεφανής, που συνέτριψε το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ στα 1500μ., το οποίο ήταν 3:57.24. Στους αγώνες των Χανίων σημείωσε χρόνο 3:53.72 και πήρε την 5η θέση συνολικά, ενώ ήταν ο πρώτος Έλληνας, καθώς ο προπορευόμενος Ανδρέας Δημητράκης εγκατέλειψε την κούρσα.

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!