Ελεύθερος με όρους ο 48χρονος για υπόθεση με ανήλικο κορίτσι

Ελεύθερος με όρους ο 48χρονος για υπόθεση με ανήλικο κορίτσι

Ελεύθερος με όρους ο 48χρονος για υπόθεση με ανήλικο κορίτσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 438 ΦΟΡΕΣ

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου βρέθηκε χθες για να απολογηθεί 48χρονος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μίας ανήλικης ηλικίας σήμερα 14 ετών, ενώ φέρεται να της προσέφερε και χασίς!

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε πριν από επτά μήνες ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας και χθες ο 48χρονος απολογήθηκε συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κα Ιωάννα Παναγοπούλου, αρνούμενος τις κατηγορίες.

Ο 48χρονος με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2020 εμφανίστηκε στην αστυνομία ο 58χρονος πατέρας και κατήγγειλε ότι είχε πάει να παραλάβει την κόρη του από το σχολείο στο οποίο φοιτά και διαπίστωσε ότι κάτι του κρύβει. Μετά από πίεση δική του η κοπέλα φέρεται να του εξομολογήθηκε αυτά που της είχαν συμβεί με τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεση της ανήλικης κοπέλας, στις αρχές Οκτωβρίου 2020 επέστρεφε από βόλτα που είχε πάει με την παρέα της σπίτι της, περίπου στις 9 το βράδυ και καθώς περνούσε μπροστά από το σπίτι όπου διαμένει ο 48χρονος εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα για να τον βοηθήσει σε κάτι. Η 14χρονη είπε πως το έκανε καθώς ήταν γνωστός του πατέρα της και θεώρησε πως δεν έκανε κάτι κακό.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι και άλλες φορές είχε πάει στο σπίτι του για να παίξει με τα παιδιά του (ο 48χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών). Η κοπέλα πρόσθεσε στην κατάθεσή της ότι όταν μπήκε στο σπίτι, ο κατηγορούμενος έκλεισε με κλειδί την πόρτα και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στον επάνω όροφο. Εκεί – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- άρχισε να τη ρωτάει για τη σεξουαλική της ζωή και προέβη σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Ο ίδιος φέρεται να τη ρώτησε αν ήθελε να καπνίσει «χόρτο» και εκείνη αρνήθηκε. Η ανήλικη κοπέλα πρόσθεσε ότι αρνήθηκε όλα όσα της πρότεινε και ότι τελικά έφυγε ξεκλειδώνοντας την πόρτα με τα κλειδιά που υπήρχαν από πίσω και πήγε στο σπίτι του πατέρα και της γιαγιάς της κλαμένη. Όμως δεν είπε σε κάποιον κάτι. Επίσης είπε πως πέντε ημέρες αργότερα που την συνάντησε ο 48χρονος της είπε: «εμείς θα τα ξαναπούμε».

Και ο πατέρας στην κατάθεση του είπε περίπου τα ίδια, ωστόσο υπήρξε διαφοροποίηση σε ό,τι αφορά τη χρονική περίοδο που φέρεται να έγινε το περιστατικό, καθώς είπε ότι έγινε προς το τέλος Σεπτεμβρίου 2020 (δύο εβδομάδες πριν να κάνει ο ίδιος την καταγγελία) αλλά και την ώρα καθώς δήλωσε ότι εκτυλίχθηκε περίπου στις 9.30 το βράδυ.

Αρνείται τις κατηγορίες
Μετά την καταγγελία, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση και εν συνεχεία ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 48χρονου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών υπό τη μορφή της προσφοράς με την επιβαρυντική περίσταση της μεταχείρισης με οποιονδήποτε τρόπο ανηλίκου προσώπου κατά την τέλεση των πράξεων αυτών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
Χθες ο 48χρονος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την όποια εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το βράδυ που φέρεται να διέπραξε όλα όσα του καταλογίζουν εκείνος βρισκόταν με την οικογένειά του και κάποιους γείτονές του στην αυλή του σπιτιού του. Κανείς από τους παρευρισκομένους, φέρεται να δήλωσε ο 48χρονος, είδε την ανήλικη ή κάποιον άλλον να εισέρχεται στον χώρο του, ενώ επεσήμανε και τις αντιφάσεις που υπάρχουν στις καταθέσεις του πατέρα και της ανήλικης κοπέλας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών