Ακουσίλαος Φανών: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

Ακουσίλαος Φανών: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

Ακουσίλαος Φανών: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει σιγά σιγά ο Ακουσίλαος μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του ίδιου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Στόχος των Φανενών είναι να διατηρήσουν τον ίδιο κορμό όσον αφορά το ρόστερ και από εκεί και πέρα αν χρειαστεί, να γίνουν ορισμένες προσθήκες ουσίας, σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα.

Θεωρείται δεδομένο πάντως ότι θα χρησιμοποιηθούν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, κάτι που ταιριάζει απόλυτα και με τη φιλοσοφία του προπονητή που αρέσκεται στο να δουλεύει με νέους παίκτες.
Αρωγός στη νέα μεγάλη προσπάθεια του Ακουσιλάου θα είναι ο Θανάσης Παπουρδάνος ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής για μια ακόμα χρονιά και αμέσως μετά αναμένεται να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Παπουρδάνος θα έχει ενεργό ρόλο και στη διοίκηση και η συμβολή του αναμένεται σίγουρα να είναι πολύτιμη. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι ανανεώσεις οι οποίες ενδεχομένως να είναι και μαζικές καθώς δεν προβλέπονται αλλαγές και όλοι εκτός μεγάλου απροόπτου θα παραμείνουν.

Ο μόνος που ήδη αποτελεί παρελθόν είναι ο Σταύρος Γιαννακόπουλος ο οποίος διαπραγματεύεται την επιστροφή του στον Αστέρα Παστίδας και όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο θα οριστικοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων