Έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια της «ΡΟΔΑ»

Έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια της «ΡΟΔΑ»

Έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια της «ΡΟΔΑ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 830 ΦΟΡΕΣ

Τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια που δρομολόγησε η «ΡΟΔΑ» στη Μεσαιωνική Πόλη, ήδη από πέρυσι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις αφού εξυπηρετούν ντόπιους και επισκέπτες-με τα όποια παράπονα ίσως την πρώτη χρονιά-προστατεύουν το Μνημείο και προωθούν την ηλεκτροκίνηση. Είναι μία «εικόνα πολιτισμού».

Αυτά, σε συνδυασμό με το mini-bus που δρομολογήθηκε από την Ακαντιά μέχρι το κέντρο της πόλης, θα μπορούσαν να συμβάλουν και στο μεγάλο πρόβλημα με το παρκινγκ που υπάρχει τις ώρες αιχμής και κορυφώνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Και παρά το γεγονός ότι αμφότερες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, τουλάχιστον όσον αφορά το mini-bus, τα στοιχεία της χρήσης του από τους Ροδίτες είναι μάλλον απογοητευτικά. Και, όμως, στην Ακαντιά υπάρχει άπλετος, ελεύθερος, χώρος στάθμευσης, η διαδρομή είναι μικρή και ευχάριστη, και δεν χρειάζεται κανείς…να αγχωθεί για το πάρκινγκ!
Ναι, θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν δημιουργηθεί σύγχρονα πάρκινγκ στο κέντρο και περιφερειακά της πόλης, ναι ίσως η συγκοινωνία να μην είναι αυτή που θα θέλαμε, όμως κάποιες φορές είναι και θέμα νοοτροπίας.

Τουλάχιστον, με αυτό το mini bus θα εκλείψουν οι εικόνες με τους τουρίστες…να σέρνουν τα μπαγκάζια τους από την Ακαντιά μέχρι το κέντρο…

Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών