Ρόδος: Να μείνει ψηλά στη βαθμολογία

Ρόδος: Να μείνει ψηλά  στη βαθμολογία

Ρόδος: Να μείνει ψηλά στη βαθμολογία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Έχοντας ως βασικό της στόχο να κάνει άλλη μια νίκη και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, η Ρόδος «δοκιμάζεται» σήμερα στις 5 μ.μ. στο Αιγάλεω από την ομώνυμη τοπική ομάδα στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωθλήματος της Football League.

Οι «πράσινοι» που βρίσκονται σε τροχιά πρωταθλητισμού, με νίκη θα παραμείνουν «ζωντανοί» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αν και μετά την απόφαση για την αναδιάρθρωση, δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν τερματίσουν στην πρώτη δυάδα μιας και έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη νέα ενοποιημένη κατηγορία.

Πάντως είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές τους υποχρεώσεις και για λόγους πρεστίζ. Το παιχνίδι απέναντι στο Αιγάλεω αναμένεται να είναι δύσκολο μιας και πρόκειται για μια ομάδα που βαθμολογικά δεν τα πάει και τόσο καλά, όμως διαθέτει έμπειρους και πολύ δυνατούς παίκτες.

Ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ακόμα και τους Πεχλιβανόπουλο και Καψάλη οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί.

-Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κατόπης από τον Σύνδεσμο της Σάμου και «βοηθοί» του θα είναι οι Χρηστάκος (Πειραιά) και Καραλής (Ηλεία). «Τέταρτος» θα έιναι ο Λεμπέσης (Πειραιά) και παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μάνθος από τον Σύνδεσμο της Αχαΐας.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα