Ο Χρ. Κορωναίος εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές του Λυκείου Νισύρου στις Πανελλαδικές

Ο Χρ. Κορωναίος εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές του Λυκείου Νισύρου στις Πανελλαδικές

Ο Χρ. Κορωναίος εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές του Λυκείου Νισύρου στις Πανελλαδικές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 285 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Νισύρου αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος εύχεται καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους σε όλα τα παιδιά που φοιτούν στο Λύκειο Νισύρου καθώς και στα Νισυρόπουλα που βρίσκονται εκτός του νησιού μας και διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις, αρχής γενομένης σήμερα.

Φέτος όπως και πέρυσι αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε μια πρωτοφανή πανδημία του Covid-19. Λόγω αυτής τα σχολεία παρέμειναν κλειστά για αρκετό διάστημα και η εξ αποστάσεως διδασκαλία ήρθε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε. Η προετοιμασία σας έπρεπε να διαμορφωθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα στη δίνη της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, σε όλους εκείνους που μου επιμονή και υπομονή κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια μελετώντας και κοπιάζοντας για ένα καλύτερο μέλλον. Καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές και συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς που βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών τους .

Οι εξετάσεις αυτές είναι η πρώτη προσπάθεια αναμέτρησης με τον επαγγελματικό στίβο και να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων θεωρείστε όλοι νικητές. Με τις δικές σας δυνάμεις και δεξιότητες θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια καλύτερη κοινωνία για όλους.

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Νισύρου: 76 χρόνια μετά, οι Παλαιστίνιοι ζουν ξανά δεύτερη Νάκμπα

Εντοπίστηκαν 44 αλλοδαποί στη Νίσυρο νωρίς το πρωί

Διανομή κατσικιών για το Πάσχα από τον δήμο της Νισύρου

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών