Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 342 ΦΟΡΕΣ

Πολύ χαρούμενος που πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ηρακλή Μαριτσών δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Χρυσόστομος Χάσταλης ο οποίος έχει αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:
«Το να πάω στον Ηρακλή ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολλούς φίλους και σταθερή και οργανωμένη διοίκηση. Εκτίμησα πολύ τον τρόπο που με προσέγγισαν και η συμφωνία ήρθε πολύ εύκολα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Αναφερόμενος στους στόχους ενόψει του νέου πρωταθλήματος είπε τα εξής:
«Τους στόχους τους καθορίζει η διοίκηση. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα γίνει».

Σε ερώτηση για το αν είναι αισιόδοξος ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί κανονικά, απάντησε ως εξής:

«Το πρωτάθλημα θεωρώ ότι φέτος θα γίνει κανονικά. Σε σχέση με πέρυσι νομίζω πως υπάρχουν περισσότερες εγγυήσεις και προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν ομαλότερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Πιστεύω πως δεν γίνεται να χαθεί άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά».

Ανανέωσαν Μπαούρης και Επιφάνης
Τις υπηρεσίες τους στον Ηρακλή Μαριτσών και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα προσφέρουν οι Μπαούρης και Επιφάνης οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε και έτσι ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Ηρακλής αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο ΑΚ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ 1958 ανακοινώνει τη ανανέωση της συνεργασίας του με τους Σάββα Μπαούρη και Μπάμπη Επιφάνη. Η διοίκηση εκφράζει την ικανοποίησή της και εύχεται επιτυχίες και υγεία με την αγαπημένη μας ομάδα».

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει επίσης και οι τερματοφύλακες Κουμέντος και Κουφάλης οι οποίοι επίσης παραμένουν στο ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων