«Θύμα» της πανδημίας και ο στίβος στην Κω

«Θύμα» της πανδημίας και ο στίβος στην Κω

«Θύμα» της πανδημίας και ο στίβος στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 67 ΦΟΡΕΣ

Για τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο θα μετατεθεί η διοργάνωση των στιβικών Τετράθλων στην Κω, αν και ο αρχικός προγραμματισμός της ΕΑΣ Δωδεκανήσου είχε τοποθετήσει τους αγώνες στον Νέο Στάδιο Ανταγόρα αύριο.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε μετά από ενημέρωση των διοργανωτών από τους προπονητές των δύο σωματείων στίβου στο νησί του Ιπποκράτη και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετά εγγεγραμμένα παιδιά της κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ (Κ14) εξαιτίας του εγκλεισμού από την πανδημία. Φυσικά στους αγώνες δεν συμμετέχουν σωματεία μόνο από την Κω, όμως κι εκείνα από την Κάλυμνο, τη Λέρο και την Πάτμο συναίνεσαν στο ν’ αλλάξουν ημερομηνία οι αγώνες.

Με βάση την εξέλιξη αυτή, η ΕΑΣ Δωδεκανήσου ενημέρωσε τον ΔΟΠΑΒΣ Κω για την αναβολή των αγώνων, όπως παρακάτω:
«Κύριε Πρόεδρε
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την διοίκηση του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ για την αποδοχή του αιτήματος της για την παραχώρηση του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, προκειμένου να διοργανωθεί το διασυλλογικό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της κατηγορίας Κ14 (ΤΕΤΡΑΘΛΑ).

Δυστυχώς προχθές, στη διάρκεια της διεξαγωγής των διασυλλογικών αγώνων της κατηγορίας Κ16 στη Ρόδο, πληροφορηθήκαμε από τους προπονητές των δύο Σωματείων του νησιού της Κω την αδυναμία συμμετοχής τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, λόγω της μη ύπαρξης ικανού αριθμού εγγεγραμμένων αθλητών αυτής της κατηγορίας στα δύο Σωματεία, εξαιτίας της πολύμηνης διάρκειας εγκλεισμού του πληθυσμού του νησιού λόγω κορωνοϊού.

Τα Σωματεία των νησιών του 2ου ομίλου συμφώνησαν στην αναβολή των αγώνων και μετάθεση τους για τους μήνες Σεπτέμβριο η Οκτώβριο του τρέχοντος έτους μετά από συνεννόηση που θα προηγηθεί.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς».

Διαβάστε ακόμη

Στις 19 Μαΐου ο ποδηλατικός Γύρος Ατταβύρου από τον Ανταίο

Πανέτοιμος ο Φοίβος

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Ήττα για τη Ρόδο, για το γόητρο ο Ιάλυσος

Συνέχεια μ’ ενδιαφέρον στο 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών στη Ρόδο

Τέσσερα παιχνίδια σήμερα για το τοπικό μπάσκετ

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πέφτει σήμερα η αυλαία της χρονιάς

Ανταγόρας-Διαγόρας για τις Παγκορασίδες του βόλεϊ σήμερα στην Κω

Πρωταθλήτρια Παίδων στο μπάσκετ η Ακαδημία Καλύμνου!