Μιχάλης Πολιάς: «Να πρωταγωνιστήσουμε στον όμιλο»

Μιχάλης Πολιάς: «Να πρωταγωνιστήσουμε στον όμιλο»

Μιχάλης Πολιάς: «Να πρωταγωνιστήσουμε στον όμιλο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Αποφασισμένος να δουλέψει και φέτος σκληρά προκειμένου να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα είναι ο Μιχάλης Πολιάς ο οποίος όπως αναμενόταν ανανέωσε τη συνεργασία του στην τεχνική ηγεσία του Φοίβου Κρεμαστής.

Ο ίδιος, μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» είπε:
«Μετά από συζητήσεις που είχαμε με τη διοίκηση, έδειξε και φέτος εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου για να είμαι και πάλι ο προπονητής της ομάδας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θέλουμε να δούμε αρχικά το περσινό ρόστερ και ποια είναι τα παιδιά που θα παραμείνουν και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στις μεταγραφές προκειμένου να καλύψουμε κάθε αδυναμία».

Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, ο ίδιος απάντησε ως εξής:
«Η διοίκηση μού έθεσε τους στόχους που είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον όμιλό της και συμφώνησα. Θεωρώ ότι αν παραμείνει το ίδιο ρόστερ και γίνουν και δυο τρεις προσθήκες παικτών, είναι εφικτό να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος. Πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει η κανονικότητα του πρωταθλήματος. Αν ξεκινήσουμε και γίνουν και πάλι τα ίδια με πέρυσι, θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για όλη την κοινωνία. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και θα τελειώσει κανονικά μέσα στα γήπεδα».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά. Όλοι είμαστε σε μεγάλη αγωνιστική απραξία και θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούμε και πάλι. Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή σεζόν σε όλους».

O Φιλήμονας Βασιλαράκης είναι ο νέος γυμναστής του Φοίβου Κρεμαστής, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον γυμναστή Φιλήμονα Βασιλαράκη. Ο Φιλήμονας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, Διπλωματούχος Προπονητής ποδοσφαίρου UEFA C.

Προϋπηρεσία: Παλληνιακός Ακαδημίες ξεκίνημα Γ.Σ. Ηλιούπολης Ανδρικό και άνοδος στη Γ’ Εθνική το 2019-20. Πριν από την καραντίνα Ανδρική ομάδα Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας (Α ΑΘΗΝΩΝ)».

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο μέχρι πρόσφατα συνεργάτης του Πολιά Μιχάλης Πατενιώτης.
Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του μέχρι πρότινος συνεργάτη του Μιχάλη Πολιά, Στέλιο Πατηνιώτη και του εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων