EasyJet: Μεταφέρει τα αεροσκάφη της από το Ην. Βασίλειο στη Γερμανία

EasyJet: Μεταφέρει τα αεροσκάφη της από το Ην. Βασίλειο στη Γερμανία

EasyJet: Μεταφέρει τα αεροσκάφη της από το Ην. Βασίλειο στη Γερμανία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1485 ΦΟΡΕΣ

H EasyJet μετέφερε τα αεροσκάφη της από το Ην. Βασίλειο στη Γερμανία καθώς τα ταξίδια ανοίγουν στην Ευρώπη συντομότερα σε σχέση με το Ην. Βασίλειο.

Η απόφαση αυτή κρούει καμπανάκι κινδύνου για το Ην. Βασίλειο το οποίο κινδυνεύει να χάσει έδαφος σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες θα ανοίξουν πιο γρήγορα στον τουρισμό.

Οι περισσότερες χώρες της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Πορτογαλίας έχουν ανοίξει στους τουρίστες που μπορούν να αποδείξουν την ανοσία τους ή έχουν αρνητικό τεστ.

Σε ανακοίνωσή της η EasyJet αναφέρει ότι με το 50% της πτητικής ικανότητας της εταιρίας στην Ευρώπη οι κυβερνήσεις ανοίγουν σταδιακά χρησιμοποιώντας πλαίσια που δίνουν δυνατότητα για ταξίδια, πολλές φορές χωρίς περιορισμούς.

Αυτό προκάλεσε θετική τάση στις κρατήσεις στην Ευρώπη, με την πλειονότητα των κρατήσεών μας, τονίζει η εταιρία, να παρουσιάζουν ισχυρή τάση προς την Ευρώπη όταν υπό κανονικές συνθήκες θα μοιραζόταν 50/50 με το Ην. Βασίλειο.

Αισθανόμαστε τυχεροί που μπορούμε να ανακατευθύνουμε τις πτήσεις στο ευρωπαϊκό μας δίκτυο, όπως η μεταφορά χωρητικότητας από το Ην. Βασίλειο προς Πάλμα στο Βερολίνο προς Πάλμα, και την περασμένη εβδομάδα προσθέσαμε 150.000 επιπλέον θέσεις στο ευρωπαϊκό δίκτυο, επισημαίνει η EasyJet.

Προσθέτει δε τα εξής: η Ευρώπη δείχνει ότι το ασφαλές άνοιγμα των ταξιδιών είναι εφικτό επομένως συνεχίζουμε να καλούμε το Ην. Βασίλειο να το κάνει επειγόντως ώστε οι πελάτες μας να μπορέσουν να έρθουν και πάλι σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα ή να ταξιδέψουν για τις πολυπόθητες διακοπές τους.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με στελέχη της EasyJet

Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αύξηση ταξιδιωτικών δαπανών 14,3%

O Όμιλος Mitsis προσθέτει νέο προορισμό στο χαρτοφυλάκιό του με την εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Tour operators: Ακόμη πιο ψηλά φέτος η Ελλάδα

Αύξηση 5% σημειώθηκε τον Απρίλιο στις αφίξεις τουριστών με τσάρτερ

Jobmatch: Το νέο «εργαλείο» για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον τουρισμό

Η Ελλάδα αποκτά μια σταθερή βάση τουριστικών ροών στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων αφίξεων