Ορκίστηκε η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ

Ορκίστηκε η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ

Ορκίστηκε η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 486 ΦΟΡΕΣ

Ορκίστηκε χθες Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 στις 10.00 το πρωί η νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ παρουσία του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστου Ροϊλού.

Η Κατερίνα Εμμανουήλ ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά της ως Διοικήτρια Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» από χθες με απόφαση που συνυπογράφουν ο Υπουργός Υγείας Βασίλειος Κικίλιας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Βασίλειος Κοντοζαμάνης και δημοσιεύτηκε με ημερομηνία 10 Ιουνίου 2021 στο ΦΕΚ.

Συγκεριμένα, η απόφαση αναφέρει:
«Παύουμε την προσωρινή παράλληλη άσκηση καθηκόντων του Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρου Υγείας Λέρου ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του Ιωάννη και στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», αρμοδιότητας 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου

Διορίζουμε την ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Αντωνίου, πτυχιούχο του τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, κάτοχο πιστοποιητικού PEARSON ED. Level 3 Certificate in ESOL International (CEF C2), με περισσότερα από πέντε (5) χρόνια εργασιακής εμπειρίας στο Δημόσιο ως Προσωρινή Διοικήτρια Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», αρμοδιότητας της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή κατά αναλογική εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 20, 21, 22 και 23 του ν. 4735/2020.(Αρ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 1244373403/8-6-2021). (Αρ. βεβ. ΓΔΟΥ Υπουργείου Υγείας: 2209/7-6-2021».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Θάνατος 76χρονου αλλοδαπού, επιβάτη ημερόπλοιου, στην παραλία Αλμύρες στο Βαθύ Καλύμνου

Ελεύθεροι με όρους δύο αδέλφια και ο εξάδελφός τους για τα χάπια κοκαΐνης

Έστελνε κάψουλες με κοκαΐνη για να μοιράζονται στην Κάλυμνο

Είχαν στην κατοχή τους τέσσερις αμφορείς

Απόστολος Ασπράκης: «Η πρόοδος στα νησιά, είναι αποτέλεσμα αγαστής συνεργασίας φορέων»