Παίκτης του ΑΕΡΑ ο Στέφανος Νικήτας

Παίκτης του ΑΕΡΑ ο Στέφανος Νικήτας

Παίκτης του ΑΕΡΑ ο Στέφανος Νικήτας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 205 ΦΟΡΕΣ

Με τη φανέλα του ΑΕΡΑ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Στέφανος Νικήτας ο οποίος οριστικά εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

Ήταν ένας από τους βασικούς στόχους των «κόκκινων» οι οποίοι κινήθηκαν δυναμικά για να τον αποκτήσουν ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί πως καταλυτικό ρόλο έπαιξαν τα μέλη της διοίκησης Τσαμπίκος Νικολής και Μιχάλης Αντώνογλου προκειμένου να τελειώσει αυτή η μεταγραφή.

Ο ίδιος είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των νέων συμπαικτών του ενώ με δήλωση που έκανε δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την προηγούμενη του ομάδα, τον ΑΟ Πυλίου. Αναλυτικά: «Ένα ευχαριστώ νομίζω είναι πολύ λίγο για όλα αυτά που πέρασα αυτόν τον 1,5 χρόνο αν ξεκινήσω ονομαστικά δεν θα τελειώσω ποτέ. Σας ευχαριστώ λοιπόν για όλα αυτά που μου προσφέρατε, που με κάνατε να νιώθω. Έζησα αξέχαστες στιγμές και έκανα πολλούς φίλους.

Σίγουρα κάποιους τους απογοήτευσα και κάποιους άλλους τους ευχαρίστησα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία.

Η ομάδα έμεινε στην κατηγορία, οι στόχοι μας πραγματοποιήθηκαν. Ευχαριστώ λοιπόν το τεχνικό team και τη διοίκηση γι' αυτήν την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον 1,5 χρόνο όπως ευχαριστώ και τους αφανείς ήρωες που ξέρουν καλά ποιοι είναι. Εύχομαι την καινούργια χρονιά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και κάποια μέρα να καταφέρει να ανέβει ακόμα ένα σκαλί παραπάνω». -Κατά τα άλλα, ο ΑΕΡΑ αποφάσισε να προωθήσει στην ανδρική ομάδα από το εφηβικό τον πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα (ύψους 1.93μ.) Μικέλ Βελιάι.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!