Δυνατός ο Ροδήλιος και στην Κω

Δυνατός ο Ροδήλιος και στην Κω

Δυνατός ο Ροδήλιος και στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 202 ΦΟΡΕΣ

Σημαντική ποδηλατική… κίνηση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κω με αρκετές συμμετοχές αθλητών–αθλητριών αναπτυξιακών κατηγοριών, όχι μόνο από συλλόγους του νησιού εκεί αλλά και της Ρόδου.

Ο ΠΟ Κω πραγματοποίησε το “Kos ITT Race 2021 και Kos Road Race 2021” και ο Κωακός ΠΟ το “Kos Marina ITT Race”.

Στις διοργανώσεις αυτές είχε έντονη παρουσία ο Ροδήλιος με 29 αθλητές-αθλήτριες και μια αποστολή συνολικά 57 ατόμων που δείχνει και τη δυναμική του στον τομέα της ανάπτυξης. Μετά τους αγώνες ο σύλλογος από τη Ρόδο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την παρουσία του εκεί:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στη Κω, οι τρεις διασυλλογικοί αγώνες για την ηλικιακή κατηγορία Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι, που διοργάνωσαν από κοινού οι σύλλογοι Ποδηλατικός Όμιλος Κω και Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας.

Οι αθλητές από τον Ροδήλιο που δήλωσαν και πήραν μέρος, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να εκπλήξουν τους διοργανωτές με τα αποτελέσματά τους.
Πλούσιος ο απολογισμός στον Ροδήλιος που συμμετείχε με 29 αθλητές στις μικρές κατηγορίες, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή του στην δράση μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα απραξίας λόγω της πανδημίας.

Το μεγαλύτερο έπαθλο για όλους μας τα χαμόγελα των αθλητών, που επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο! Συγχαρητήρια παιδιά... συνεχίστε έτσι. Το Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές του συλλόγου που συμμετείχαν και πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων