Παρά τις έρευνες δεν έχει βρεθεί ο 83χρονος από την Ψίνθο

Παρά τις έρευνες δεν έχει βρεθεί ο 83χρονος από την Ψίνθο

Παρά τις έρευνες δεν έχει βρεθεί ο 83χρονος από την Ψίνθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1795 ΦΟΡΕΣ

Άκαρπες απέβησαν και χθες οι έρευνες που διενεργούνται για τον εντοπισμό του 83χρονου Γιώργου Παπανικολάου, από το χωριό «Ψίνθος» της Ρόδου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 17 Ιουνίου.

Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται όλες αυτές τις ημέρες από ξηρά και αέρα, εντούτοις καμία ένδειξη δεν υπάρχει που να οδηγήσει στον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα.

Η υπόθεση παίρνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που αγνοείται, παρά τις προσπάθειες που γίνονται εδώ και τόσες μέρες από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την ομάδα του SILVER ALERT στη Ρόδο καθώς επίσης και εθελοντές από τοπικούς συλλόγους.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στο νησί μας και ειδικός της Ελληνικής Αστυνομίας από την Αθήνα, ο οποίος με εξειδικευμένο σκυλί ερευνά ολόκληρη την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή για τον εντοπισμό του 83χρονου ηλικιωμένου.

Επίσης προχθές το πρωί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, απογείωσε και ένα ειδικό ελικόπτερο drone που έχει διαθέσει στην υπηρεσία ο Δήμος Ρόδου, προκειμένου έτσι να συνδράμει στις έρευνες που γίνονται και από αέρος. Η ζωή του 83χρονου, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, βρίσκεται σε κίνδυνο για αυτό και γίνεται έκκληση σε όλους τους κατοίκους του χωριού να συνδράμουν στις έρευνες.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 ήταν η μοναδική μέρα που ο ηλικιωμένος δεν είχε μεταβεί στην πλατεία του χωριού, όπως συνήθιζε καθημερινά, για να πιει τον καφέ του και να κάνει τη βόλτα του και έκτοτε αγνοείται.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ριγέ πολύχρωμη μπλούζα, τζιν παντελόνι, μπλε ζακέτα και παπούτσια και κρατούσε μπαστούνι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 17ης/06/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους