Μια σχολική βιβλιοθήκη αφιερωμένη στη Σοφία Μανιά

Μια σχολική βιβλιοθήκη αφιερωμένη στη Σοφία Μανιά

Μια σχολική βιβλιοθήκη αφιερωμένη στη Σοφία Μανιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 757 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστίες σε όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών

Την ανιδιοτελή προσφορά της Σοφίας Μανιά, της προέδρου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Δωδεκανήσου «Αγία Σοφία», στη σύσταση σχολικής βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών, εξήραν στην πρόσφατη σχολική γιορτή που πραγματοποιήθηκε, τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε από την κα Κυριακή Δημητραδιού, αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Μια σχολική χρονιά τελείωσε και μαζί με αυτήν η θητεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών.

Με πολλή αγάπη και εξαιρετική συνεργασία προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τα παιδιά μας και τον χώρο που τα φιλοξενούσε. Όταν ξεκινήσαμε αυτή τη διαδρομή οραματιστήκαμε να αφήσουμε φεύγοντας κάτι αξιόλογο που θα ήταν χρήσιμο για το σχολείο και τα παιδιά που θα ακολουθούσαν.

Σήμερα με πολλή υπερηφάνεια παραδώσαμε μια μεγάλη και σύγχρονη βιβλιοθήκη, η οποία υλοποιήθηκε από μηδενική βάση από τον Σύλλογό μας και την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και τα παιδιά του 3ου νηπιαγωγείου Καλυθιών που συστεγάζεται.

Την ονομάσαμε «Η βιβλιοθήκη της ΣΟΦΙΑΣ» προς τιμήν της κ. Σοφίας Μανία όχι μόνο για τη συνδρομή της στη συγκέντρωση βιβλίων, αλλά και για τη γνωστή ανιδιοτελή προσφορά της. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το έργο του Συλλόγου μας, έγιναν και άλλα μικρότερα όχι όμως λιγότερο σημαντικά. Υπερήφανοι λοιπόν για όλα και όλους και όλες σε αυτή τη διαδρομή.

Τίποτα όμως δεν θα είχε αξία αν έλειπε το εξαιρετικό έμψυχο υλικό όπως η Μαντώ Ροδοπούλου, η Κατερίνα Βραχνά, η Μυρτώ Θεολόγη, η Νίτσα Αγγελινιού, όλοι οι εκπαιδευτικοί μας καθώς επίσης και ο μοναδικός διευθυντής αυτού του σχολείου το κ. Παναγιώτης Σαββαΐδης.

Θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη στον Μιχάλη Καφετζή, Ιωάννη Κούτρη, Παναγιώτη Αντωνά, Φιλ. Συλ. «Αγία Σοφία», Ηλία Γεωργία Καντή, Κεράσα Μαχερίδου, Δημήτρη Κατραμάδο και Σταματία Κώστα, Παναγιώτη Μυλόπουλο, Στέφανο Τοκούζη και σε όλα τα μέλη μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ακούραστους συνοδοιπόρους Στέλλα Κανναβάκη και Μπάμπη Τσιακαράκη, οι οποίοι ευχόμαστε να συνεχίσουν να προσφέρουν όπως το έκαναν όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων