Ένσταση Ηλέκτωρ - Hochtief στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού Βουλγαρίας

Ένσταση Ηλέκτωρ - Hochtief στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού Βουλγαρίας

Ένσταση Ηλέκτωρ - Hochtief στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού Βουλγαρίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Ενσταση στην Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Βουλγαρίας, υπέβαλε η ελληνογερμανική κοινοπραξία Ηλέκτωρ (μέλος του ομίλου Ελλάκτωρ) - Hochtief, για την επιλογή του ανάδοχου στο έργο κατασκευής του σταθμού επεξεργασίας απορριμμάτων του δήμου της Σό

Ενσταση στην Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Βουλγαρίας, υπέβαλε η ελληνογερμανική κοινοπραξία Ηλέκτωρ (μέλος του ομίλου Ελλάκτωρ) - Hochtief, για την επιλογή του ανάδοχου στο έργο κατασκευής του σταθμού επεξεργασίας απορριμμάτων του δήμου της Σόφιας, υπογραμμίζεται σε δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου.

Μάλιστα, στα ίδια δημοσιεύματα επισημαίνεται πως, εκτός της ελληνογερμανικής κοινοπραξίας, ενστάσεις υπέβαλαν και άλλα δύο εταιρικά σχήματα που συμμετείχαν στο διαδικασία ανάδειξης αναδόχου για την κατασκευή του σταθμού.

Σε δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας "Ντέβνικ" τονίζεται- μεταξύ άλλων-πως "οι εκπρόσωποι της εταιρίας "Ελλάκτωρ" είναι δυσαρεστημένοι, επειδή στη διαδικασία επιλογής του αναδόχου, κύριος παράγοντας ήταν το κόστος και όχι η ποιότητα των εγκαταστάσεων της μονάδας".

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος της Σόφιας, Μαρία Μπογιατζίσκα,δήλωσε στην ίδια εφημερίδα πως "ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση, ενώ ο Δήμος θα απαντήσει στην Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού, στο διάστημα που ορίζει ο νόμος".

Ο ανάδοχος για την κατασκευή του έργου, η κοινοπραξία μεταξύ της βουλγαρικής εταιρίας Stanilov και της γερμανικής Heilit υπέβαλε τη χαμηλότερη προσφορά στο διαγωνισμό (208,8 εκ. λέβα - περίπου 104 εκ. ευρώ), ενώ η ελληνογερμανική κοινοπραξία κατέθεσε τη δεύτερη καλύτερη προσφορά (περίπου 120 εκ. ευρώ).

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10