«Βρέχει» σοβάδες, κινδύνους και... μεγάλη καθυστέρηση στο Κτηματολόγιο

«Βρέχει» σοβάδες, κινδύνους και...  μεγάλη καθυστέρηση στο Κτηματολόγιο

«Βρέχει» σοβάδες, κινδύνους και... μεγάλη καθυστέρηση στο Κτηματολόγιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 970 ΦΟΡΕΣ

Παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου αναφορικά με την ασφάλεια των εργαζομένων

Την άμεση παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου προκάλεσε η επιστολή διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Κτηματολογίου της Ρόδου, καθώς χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Εγγλέζος και ο γενικός γραμματέας κος Θανάσης Σταμούλης, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία επισημαίνουν:

«Με αφορμή την επιστολή διαμαρτυρίας που δεχθήκαμε από τους εργαζομένους του Κτηματολογίου Ρόδου σχετικά με τις συνθήκες εργασίας τους και την επικινδυνότητα του κτηρίου, δηλώνουμε ότι συμμεριζόμαστε απολύτως τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων που σχετίζονται με την ασφάλειά τους. Δηλώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν ώστε οι συνθήκες εργασίας τους να είναι τέτοιες που δεν θα κινδυνεύει η ζωή τους και θα τους επιτρέπουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να δώσουν άμεσα λύση στο τεράστιο αυτό θέμα που αναδεικνύουν οι συνάδελφοι πριν να είναι αργά για όλους μας.

Το Ε.Κ.Ρ. σε συνεργασία με τους συναδέλφους-εργαζομέενους θα παρακολουθεί από κοντά το θέμα και θα επανέλθει άμεσα παρεμβαίνοντας στο μέτρο το δυνατόν που μας επιτρέπεται.

Έπεσαν... σοβάδες και πάλι

Σε ανάρτησή του ο εργαζόμενος της υπηρεσίας κος Θοδωρής Καραγιάννης, αναφέρει συγκεκριμένα για το γεγονός:

«Σήμερα είχαμε πάλι πτώση οροφής στο κτήριο που η Υπηρεσια Δόμησης του Δήμου Ροδου έκρινε πως είναι ασφαλές για να μπούμε να κάνουμε την απογραφή. Πέμπτη ή έκτη φορά που οι αυτοψίες και τα έγγραφά τους πέφτουν έξω.

Αφού κανείς από εμάς, ευτυχώς, δεν ευρίσκεται στο Νοσοκομείο, αφού από τύχη είμαστε ακόμη χωρίς σοβαρό τραυματισμό, περιμένουμε για το πότε η αρμόδια εισαγγελία, ή ο κύριος Υπουργός, θα αποφασίσουν να ασχοληθούν με υπαλλήλους που υποχρεούνται να διακινδυνεύουν καθημερινά τη σωματική τους ακεραιότητα. Περιμένουμε να δούμε, πότε θα επέμβει κάποιος, ενώ εμείς -κάθε ημέρα- θα ενημερώνουμε για τα κομμάτια τσιμέντου που θα πέφτουν δίπλα μας, περιμένοντας απλώς το μοιραίο.

Περιμένουμε να δούμε, πότε οι κύριοι που αποφάσισαν ότι το κτήριο δεν είναι για κατεδάφιση (αλλά κατεδαφίζεται μόνο του), θα πάρουν τον δρόμο για τα εισαγγελικά γραφεία, για να εξηγήσουν πώς επιτρέπουν την παρουσία ανθρώπων και εργαζομένων εκεί.

Ιδέτε τα σημερινά έργα αυτόνομης κατεδάφισης του Κτηματολογίου Ρόδου, που από σύμπτωση βρίσκονται στο πάτωμα, και όχι στο κεφάλι κάποιου από εμάς».

ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας