Τέλος Αυγούστου θα εγκατασταθεί ο εργολάβος στη γέφυρα Κρεμαστής

Τέλος Αυγούστου θα εγκατασταθεί ο εργολάβος στη γέφυρα Κρεμαστής

Τέλος Αυγούστου θα εγκατασταθεί ο εργολάβος στη γέφυρα Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 947 ΦΟΡΕΣ

Περί τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να εγκατασταθεί ο εργολάβος στη γέφυρα της Κρεμαστής, ώστε να ξεκινήσει το έργο αυτό το οποίο αναμένεται να δώσει «ανάσα» στην πλευρά αυτή του νησιού, να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών αλλά και να διασφαλίσει την ασφάλεια διέλευσης των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες, ρωτήθηκε γι’ αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο οποίος αφού είπε ότι, όσον αφορά τα έργα, αυτή την περίοδο γίνονται από την Περιφέρεια κάποιες μικροπαρεμβάσεις στο νησί αλλά, τέλος Αυγούστου, περιμένουν να ξεκινήσει το έργο της γέφυρας της Κρεμαστής με την εγκατάσταση του εργολάβου.

Εξυπακούεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων από εκεί αλλά από τον παραποτάμιο δρόμο παραπλεύρως.

Σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα, ο κ. Ευστρατίου αναφέρθηκε στην Εταιρεία που έχει αναλάβει την εποπτεία του οδικού δικτύου και, όπως είπε, βρίσκεται καθημερινά έξω στους δρόμους. Τα συνεργεία κάνουν συνεχώς καθαρισμούς και κλαδεύσεις δεξιά και αριστερά των δρόμων ενώ έχουν μπει και τα βαν τα οποία βρίσκονται συνέχεια στον δρόμο.

Αυτά έχουν σκοπό να σταματάνε στο ατύχημα, να στήνουν τους κώνους για να μη χτυπήσει κάποιος διερχόμενος. Δηλαδή, κάθονται κάποια μέτρα πιο πίσω, φέρουν τη σήμανση για το ατύχημα και δείχνουν στον οδηγό με ένα βελάκι πού να πάει, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της τροχαίας και να καθαριστεί ο δρόμος.

Όσον αφορά τους καθαρισμούς λόγω και τη αντιπυρικής περιόδου στην οποία βρισκόμαστε, όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης, έχουν γίνει οι περισσότερες εργασίες στην εθνική οδό και τώρα θα πάνε προγραμματισμένα σε κάποια σημεία που, όμως, δεν είναι τόσο μεγάλος ο φόρτος κυκλοφορίας.

Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια