Το σαμπουάν είχε μέσα χασίς

Το σαμπουάν είχε μέσα χασίς

Το σαμπουάν είχε μέσα χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4639 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 24χρονο Παλαιστίνιο ο οποίος είχε συλληφθεί στη Λέρο έχοντας στην κατοχή του μπουκάλι σαμπουάν το οποίο δεν περιείχε σαπούνι για την ατομική του υγιεινή, αλλά δώδεκα συσκευασίες με 145 γραμμάρια χασίς!

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας Δικαίας Οικονόμου έκρινε ένοχο τον 24χρονο αλλοδαπό αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και του επέβαλε την παραπάνω ποινή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο αλλοδαπός μετέβη στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 στη Λέρο με πλοίο της γραμμής και λίγη ώρα αφότου αποβιβάστηκε στο νησί, περίπου στις 9.30 το πρωί, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο των ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου που γίνονται για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τον εντόπισαν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον 24χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε πλαστικό μπουκάλι (σαμπουάν), δώδεκα συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 145 γραμμαρίων!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο 24χρονος Παλαιστίνιος που συνελήφθη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων