Ελπίδα για το μέλλον από τα κορίτσια του Υγρού Στίβου Ρόδου

Ελπίδα για το μέλλον από τα κορίτσια του Υγρού Στίβου Ρόδου

Ελπίδα για το μέλλον από τα κορίτσια του Υγρού Στίβου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 243 ΦΟΡΕΣ

O Υγρός Στίβος Ρόδου ολοκλήρωσε την παρουσία του στον προκριματικό γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας πόλο Γυναικών με τρεις ήττες από Περιστέρι, Ηλυσιακό και Ολυμπιακό Αλίμου και μια νίκη επί της Καστέλλας, αλλά με πολύ καλές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις.

Παρά τη δύσκολη προετοιμασία λόγω πανδημίας, τελείωσε τη φετινή του παρουσία με θετικό πρόσημο, αφού τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου Αττικής και ξεχώρισε με το πάθος και την αγωνιστικότητά των παιχτριών του.

Στα παιχνίδια η ροδίτικη ομάδα είχε όλα της τα κορίτσια της βελτιωμένα από πέρυσι, με πολύ καλή αλληλοκάλυψη και δυναμισμό, αλλά ακόμα χρειάζεται μερικές «πινελιές» επιθετικής επιλογής και ταχύτητα λήψης αποφάσεων.
Όλες οι παίκτριες …κινήθηκαν με βάση το αμυντικό πλάνο και προσπάθεια κλεισίματος των διαδρόμων στις αντιπάλους, ενώ επιθετικά έβαλαν με αρκετή άνεση πολλά γκολ, σπάζοντας τη δυστοκία των προηγούμενων ετών.
Αμυντικά πολύ καλές ήταν οι Ευδοξία Μηναΐδη και Ροδούλα Καραβόλια, που προσπαθούσαν να κλείσουν τους διαδρόμους με αρκετή επιτυχία, ενώ η Ελευθερία Πανηγύρη, εξαιρετική και απελευθερωμένη από το άγχος της πρώτης παρουσίας, κράτησε αρκετές φορές ανέπαφη την εστία της.

Η Σιμέλα Κακούλη είχε σωτήριες επεμβάσεις ακόμα και σε πέναλτι, η Πόλυ Συμιξή ήλεγχε πλήρως τη μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση και η Δικαία Σαχίνη προσέδιδε ταχύτητα με πολλά γκολ και ασίστ χάρις στη μαχητικότητά της σε όλες τις γραμμές. Η Jewls Βενιζέλου και η Σταματία Γρηγορίου είχαν επιτυχία στο σκοράρισμα με πολλή δουλειά, πίεση στην επίθεση του Υγρού Στίβου Ρόδου κι αρκετά γκολ.

Η Κατερίνα Σαρή στο ντεμπούτο της ήταν όπου έπρεπε στην άμυνα και όπως χρειαζόταν, οι Γεωργία Γρηγοριάδη και Γκάμπι Ιουλίου ήταν πολύ καλές κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα και η Ντέπη Καμπέρη έδωσε μάχες στην άμυνα και στην επίθεση, κρατώντας με επιτυχία τις αντίπαλες φουνταριστές. Γενικώς όλα τα κορίτσια είχαν μια επιθετική «πολυφωνία» και αμυντική απόδοση και αυταπάρνηση που άρεσε ιδιαίτερα.

Το επίπεδο ήταν υψηλότατο και οι εμπειρίες πολύτιμες, η διαιτησία με πολλά …σκαμπανεβάσματα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Υγρός Στίβος Ρόδου, εκνεύρισε αρκετές φορές αλλά δεν διαμόρφωσε τις προκρίσεις, αφού ο Ηλυσιακός και το Περιστέρι που πέρασαν στα τελικά ήταν οι καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου