Διπλό «χτύπημα» του Κολοσσού

Διπλό «χτύπημα» του Κολοσσού

Διπλό «χτύπημα» του Κολοσσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 390 ΦΟΡΕΣ

Δύο σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε χθες ο Κολοσσός που αφορούν τον νεαρό γκαρντ/φόργουορντ, Στέργιο Πράπα από τον Τρίτωνα όπως επίσης τον Σλοβένο Μπλαζ Μέσιτσεκ που αγωνιζόταν στην ΚΚ Σπλιτ της Κροατίας και είναι σούτινγκ γκαρντ.

Η ανακοίνωση για τον Στέργιο Πράπα:
«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στέργιο Πράπα.
Ο Στέργιος Πράπας είναι γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου του 2002 στη Θεσσαλονίκη και με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ.
Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Άρη, ενώ το 2017 μετακόμισε στην ΑΕΚ. Εκεί, έμεινε για τρία χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε στον Τρίτωνα. Φέτος, στο πρωτάθλημα της Α2 είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Στέργιος Πράπας στο www.kolossosbc.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία και είναι τιμή για μένα που θα παίξω στον Κολοσσό H Hotels. Για μένα είναι μία ευκαιρία που πρέπει και θέλω να την αξιοποιήσω. Έχω πολλή όρεξη για να δουλέψω. Επίσης, θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον κόουτς Καντζούρη, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και για τη μεγάλη πρόκληση που θα έχω μπροστά μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή συνεργασία και όλα να πάνε καλά».

Η ανακοίνωση απόκτησης του Μπλαζ Μέσιτσεκ:
«Ο Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μπλαζ Μέσιτσεκ.
Ο Μπλαζ Μέσιτσεκ είναι γεννημένος στις 12 Ιουνίου του 1997 στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Έχει ύψος 1,98μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στην οποία έμεινε από το 2013 μέχρι και το 2016, ενώ τη σεζόν 2014/15 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σκόφια Λόκα. Από το 2016 μέχρι το 2018 αγωνίστηκε στην Μπρίντιζι, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε ξανά στην Ολίμπια για σύντομο χρονικό διάστημα.

Τον Γενάρη του 2019 πήγε ξανά στην Ιταλία, αλλά για λογαριασμό της Πιστόια, ενώ τη σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στη Σερβία με τη Μέγκα Μπάσκετ. Η σεζόν 2020/21 τον βρήκε στην Κροατία και την ΚΚ Σπλιτ, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ στο πρωτάθλημα της χώρας, ενώ στην Αδριατική λίγκα μέτρησε 11,1 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπλαζ Μέσιτσεκ στο www.kolossosbc.gr:
«Είμαι πραγματικά ευγνώμων και πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος της ομάδας του Κολοσσού H Hotels. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ ωραία σεζόν».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων