Χρυσόστομος Χάσταλης: «Πιο δυνατό το νέο πρωτάθλημα»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Πιο δυνατό το νέο πρωτάθλημα»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Πιο δυνατό το νέο πρωτάθλημα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 384 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα έχει μια πιο φυσιολογική ροή και τουλάχιστον θα μπορέσει να ολοκληρωθεί κανονικά, εξέφρασε μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Χρυσόστομος Χάσταλης. Ο ίδιος τόνισε τα ακόλουθα:

«Υπάρχει ένα περιβάλλον ανασφάλειας ακόμη, αυτό είναι αλήθεια. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα γίνει είτε με εμβολιασμένους είτε με τεστ.

Δεν θα έχει μια απόλυτα φυσιολογική ροή αλλά τουλάχιστον θα περάσουμε από ένα μεταβατικό στάδιο μιας δύσκολης περιόδου σε μια πιο ομαλή. Αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μια κανονικότητα σιγά σιγά. Νομίζω ότι και τρίτη χρονιά χωρίς αθλητισμό θα ήταν εγκληματικό και έτσι θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα γίνει».

Μιλώντας για τους στόχους της ομάδας, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά περισσότερα πράγματα θα μπορέσουμε να πούμε όταν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Όπως φαίνεται στο ξεκίνημα του προγραμματισμού όλων των ομάδων, υπάρχει μια ανακατανομή σε παίκτες και ομάδες που ήταν πιο αδύναμες πέρυσι. Φέτος δείχνουνε ενισχυμένες οπότε θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα τη νέα χρονιά».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά θέματα, ο Ηρακλής στοχεύει στην απόκτηση τεσσάρων παικτών τουλάχιστον προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Είναι απαραίτητες κινήσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να εμφανιστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων