Άστραψαν και βρόντηξαν Γιάννης Ιατρίδης και Δώρος Κωνσταντίνου

Άστραψαν και βρόντηξαν Γιάννης Ιατρίδης και  Δώρος Κωνσταντίνου

Άστραψαν και βρόντηξαν Γιάννης Ιατρίδης και Δώρος Κωνσταντίνου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2915 ΦΟΡΕΣ

Προετοιμασμένοι και καλά μελετημένοι, προσήλθαν στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου των Καλυθιών, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ιατρίδης και Δώρος Κωνσταντίνου.

Το θέμα της δημιουργίας μονάδας αποθήκευσης και επεξεργασίας οικοδομικών αποβλήτων στην περιοχή, προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Κι όπως όλα δείχνουν, οι «δείκτες της έντασης» φορτώνουν κι αυξάνονται καθημερινά.

Στο σύνολό τους οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας χαρακτήρισαν απαράδεκτη την τακτική που ακολουθήθηκε, ενώ ο Δώρος Κωνσταντίνου χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτες και τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Ευστρατίου, κατονομάζοντάς τον και χωρίς να κρύψει ούτε στο ελάχιστο την ενόχλησή του.

«Κανείς δεν θα μας απαγορεύσει να λέμε την άποψή μας και να εκφράσουμε την αγωνία των συμπολιτών μας και τις ανησυχίες τους. Αυτό κάνουμε εμείς και δεν είμαστε λαϊκιστές. Να μας πουν όμως και ποιους χαρακτηρίζουν έτσι», επισήμανε ο ίδιος και πρόσθεσε. «Ως εδώ. Τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές δεν πρόκειται να περάσουν.»

Σε κάθε περίπτωση, οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε (από πολιτικής και όχι μόνο ερμηνείας) το κλείσιμο του Δώρου Κωνσταντίνου: «Το μήνυμα είναι ένα που στέλνουμε: Σταματήστε όσο είναι καιρός τις όποιες δραστηριότητες. Ελπίζω να μην γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω που χτυπούσαν οι καμπάνες του χωριού κι ο κόσμος ήταν στους δρόμους. Εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω πολιτική καριέρα. Πάνω απ’ όλα αγωνίζομαι για τον τόπο μου. Δεν έχω ανάγκη από καρέκλες. Δεν θα με σταματήσει κανένας, όμως, να αγωνίζομαι και ν’ αγωνιώ».

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch