Σε Κάρπαθο, Καστελλόριζο και Σύμη ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής

Σε Κάρπαθο, Καστελλόριζο και Σύμη ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής

Σε Κάρπαθο, Καστελλόριζο και Σύμη ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1046 ΦΟΡΕΣ

Σε Κάρπαθο, Καστελλόριζο και Σύμη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης, στο πλαίσιο των επιθεωρήσεων που πραγματοποιεί στις υπηρεσίες της αστυνομίας ενώ παράλληλα είχε και εθιμοτυπικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 9 Ιουλίου ο κ. Δουρβετάκης μετέβη στην Κάρπαθο και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καρπάθου - Κάσου, Σεβασμιότατο κ.κ. Αμβρόσιο με τον οποίο και ανέπτυξαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Καρπάθου, κ. Ιωάννη Νισύριο κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη και την παγίωση του αισθήματος ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και με την Έπαρχο Καρπάθου-Κάσου, κα Καλλιόπη Νικολαΐδου, με την οποία τοποθετήθηκαν σε θέματα που αφορούν τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.

Ο Υποστράτηγος κος Δουρβετάκης επιθεώρησε και τις υπηρεσίες της αστυνομίας και συγκεκριμένα είχε συνάντηση με το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Καρπάθου.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 10 Ιουλίου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου μετέβη στο Καστελλόριζο.

Εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεγίστης κ. Σαμψάκο Γεώργιο και τον Αντιδήμαρχο Μεγίστης κ. Ευστράτιο Αμύγδαλο με τους οποίους συζήτησαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη και την παγίωση του αισθήματος ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου υποδέχθηκαν ο Διευθυντής της Α' Δ/νσης Δωδεκανήσου Αστυνομικός Διευθυντής Μιχάλης Καληωράκης και ο Διοικητής του Α.Τ. Μεγίστης Υπαστυνόμος Α' Νικόλαος Αθανασάκης.

Τέλος, την Κυριακή 11 Ιουλίου ο κ. Δουρβετάκης μετέβη στο νησί της Σύμης όπου συναντήθηκε τόσο με τον Δήμαρχο κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα όσο και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ.κ. Χρυσόστομο Β΄. Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε ακόμη

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου

Γίλλες: Το παλιό έθιμο που γιορτάζεται μέχρι σήμερα στο Απέρι της Καρπάθου

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και στην Κάρπαθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτογραφίες)