«Χάλκινος» ο Πατενιώτης με τους Τιτάνες Ρόδου

«Χάλκινος» ο Πατενιώτης με τους Τιτάνες Ρόδου

«Χάλκινος» ο Πατενιώτης με τους Τιτάνες Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 451 ΦΟΡΕΣ

Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι Τιτάνες Ρόδου από το πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων Taekwondo που έγινε στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο Χρήστος Πατενιώτης με δυο εκπληκτικές νίκες απέναντι σε πολύ έμπειρους και δυνατούς αντιπάλους κατάφερε να φέρει το μόνο μετάλλιο δωδεκανησιακού συλλόγου σε πανελλήνιους αγώνες Taekwondo την τελευταία διετία. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή του Μάνου Σεΐτη και με μεγάλα ψυχικά αποθέματα, έκανε την υπέρβαση κι έδειξε τι δυνατότητές του.

Παρά πολύ καλός ήταν επίσης ο Ηλίας Κλέκουρας που ανέτρεπε το εις βάρος του σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας μεγάλο αγωνιστικό φρόνημα, αλλά και επίπεδο. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο διεκδίκησε την νίκη που δυστυχώς δεν ήρθε. Συγχαρητήρια αξίζουν και οι Σμαραγδα Κλέκουρα, Γεωργία Καλούδη και Μαρία Μπίτση που προσπάθησαν, όμως δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν και μπορούσαν.

Να σημειώσουμε πως τα πέντε αυτά παιδιά δεν σταμάτησαν ποτέ την προετοιμασία λόγω COVID-19 αλλά με online διαδικτυακές προπονήσεις και εξωτερικές κατάφεραν να κρατήσουν το επίπεδο τους υψηλό, παρότι δεν είχαν κανένα κίνητρο λόγω της δίχρονης αγωνιστικής απραξίας στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!