Γιάννης Ιατρίδης: «Η περιφερειακή αρχή να πει όλη την αλήθεια στον κόσμο»

Γιάννης Ιατρίδης: «Η περιφερειακή αρχή να πει όλη την αλήθεια στον κόσμο»

Γιάννης Ιατρίδης: «Η περιφερειακή αρχή να πει όλη την αλήθεια στον κόσμο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1739 ΦΟΡΕΣ

Δεν θα επιτρέψουμε να υποβαθμίσουν την περιοχή μας

Να πει όλη την αλήθεια στον κόσμο η περιφερειακή αρχή αναφορικά με τις εγκρίσεις χωροθέτησης που δόθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ζητάει με δημόσια τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sky Rodos”, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος της περιοχής κος Γιάννης Ιατρίδης.

Ο ίδιος στην τοποθέτησή του αναφέρει συγκεριμένα: «Εκλέγομαι από τον κόσμο εδώ και πέντε συνεχείς τετραετίες. Συγκρούστηκα με πολιτικούς και αγωνίστηκα για τον τόπο μου. Κατάφερα να φτιάξω στην Καλλιθέα πεζοδρόμια, το κλειστό γήπεδο και πολλά όλα. Πάνω από όλα είχα το συμφέρον του τόπου. Αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και αυτό κάνω. Αφουγκράζομαι την αγωνία της κοινωνίας με αυτά που θα γίνουν σε απόσταση αναπνοής από Καλυθιές, Ψίνθο και Αφάντου.

Ο κ. Ιατρίδης εξήγησε ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επιτρέψει τη χωροθέτηση οχλουσών δραστηριοτήτων στην περιοχή «Λούκα» στις Καλυθιές. «Εμείς ακούσαμε τους πολίτες που είναι αντίθετοι με αυτά που θα γίνουν.

Ο κόσμος δεν αποδέχεται τέτοιες καταστάσεις και συμπεριφορές. Η τοπική κοινωνία έχει αποδεχθεί εδώ και αρκετά χρόνια τη χωροθέτηση δραστηριότητες του είδους αυτού στην περιοχή «Λούκα» των Καλυθιών. Ο κόσμος δεν έχει αντίρρηση να χωροθετηθούν οι δραστηριότητες αυτές εκεί. Όχι όμως να γίνει βιομηχανική ζώνη ο δρόμος που οδηγεί από τις Καλυθιές προς την Ψίνθο», είπε ο κ. Ιατρίδης.

Ο κ. Ιατρίδης κάλεσε την περιφερειακή αρχή να ενημερώσει τον κόσμο για την τρίτη επένδυση.
«Το χειρότερο είναι η χωροθέτηση τρίτης επένδυσης. Γιατί απεκρύβη στη διάρκεια της ενημέρωσης από την περιφερειακή αρχή; Τι υπάρχει από πίσω; Να απαντήσει η ΠΝΑΙ», τόνισε».

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου