Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο αντιδήμαρχος Αν. Σπανός ζητάει ο κοινοτάρχης Αφάντου Γ. Μπακίρης

Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο αντιδήμαρχος Αν. Σπανός ζητάει ο κοινοτάρχης Αφάντου Γ. Μπακίρης

Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο αντιδήμαρχος Αν. Σπανός ζητάει ο κοινοτάρχης Αφάντου Γ. Μπακίρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 412 ΦΟΡΕΣ

Για τη χωροθέτηση και αδειοδότηση της μονάδας ΑΕΚΚ στην περιοχή

Καλώ δημόσια τον Χωρικό Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αφάντου να δηλώσει την «Αλήθεια» χωρίς φόβο και Πάθος! Είναι Υπέρ ή Κατά της χωροθέτησης και της αδειοδότησης της Μονάδας ΑΕΚΚ δίπλα στον οικισμό Αφάντου.

Διάβασα χθες πρόσφατη ανάρτηση του Χωρικού Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Αφάντου κυρίου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο οποίος δήλωσε ότι με αφορμή την έκταση που πήρε το μείζον θέμα της χωροθέτησης της επικείμενης επένδυσης της μονάδας Αποβλήτων Εκσκαφών Καταστροφών Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην περιοχή «Λιβάδι» στη διακλάδωση Αφάντου, Καλυθιών και Ψίνθου ζήτησε να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Κο Γ. Χατζημάρκο.

Στη συνάντηση αυτή λοιπόν ο κ. Χωρικός, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, πήγε για να ζητήσει το «αυτονόητο», δηλαδή να μάθει την «αλήθεια» και να ελέγξει για το εάν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας εφάρμοσαν σωστά τους σχετικούς νόμους και αν υπήρξε καμία υπογραφή πολιτικού προσώπου στην όλη διαδικασία!

Αφού ο Χωρικός λοιπόν έμαθε την «αλήθεια», διαπίστωσε μετά και από τον σχετικό έλεγχο που διενέργήσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου εφάρμοσαν πιστά τους σχετικούς νόμους, και σωστά ενέκριναν τη χωροθέτηση της συγκεκριμένης μονάδος καθώς και ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική ευθύνη αφού δεν υπάρχει υπογραφή πολιτικού προσώπου στην όλη διαδικασία.

Θεωρεί λοιπόν ο κ. Χωρικός παντελώς αβάσιμη, απαράδεκτη και κακοήθη την δίκαιη και λογική ανησυχία και διαμαρτυρία των τοπικών κοινωνιών η οποία, όπως υποστηρίζει, είναι προφανές ότι εξυπηρετεί άλλους στόχους και σκοπιμότητες!

Ο ίδιος δε τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό της περιοχής μας σεβόμενος την αλήθεια και τους πολίτες.

Διαπιστώνω λοιπόν για ακόμα μία φορά χωρίς να εκπλήσσομαι πλέον ότι ο Χωρικός Αντιδήμαρχος Αφάντου πέραν από τις άλλες αρμοδιότητές του, ότι έχει αποκτήσει με «απευθείας αυτοανάθεση» και αυτή του ελεγκτή νομιμότητας των διαδικασιών των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου!

Κύριε χωρικέ αντί να μας παριστάνεται τον «ελεγκτή» δημόσιας διοίκησης και τον συνήγορο υπεράσπισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μπορείτε απευθυνόμενος προς τον Αφαντενό λαό να πείτε ξεκάθαρα και χωρίς να μασάτε τα λόγια σας:

1. Είστε υπέρ ή κατά της χωροθέτησης και της αδειοδότησης της συγκεκριμένης επένδυσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε απόσταση αναπνοής από τον οικισμό της Κοινότητας Αφάντου;

2. Εάν είστε κατά, μπορείτε να μας πείτε ποιες ενέργειες έχετε κάνει μέχρι τώρα για να την αποτρέψετε;

Αφού, όπως υποστηρίζετε, θα συνεχίσετε να αγωνίζεστε για το καλό της περιοχής μας σεβόμενος την αλήθεια και τους πολίτες, μπορείτε κοιτώντας τον Αφαντενό λαό στα μάτια που σας ψήφισε για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του τόπου να πείτε την «Αλήθεια» και μόνο την αλήθεια για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει αυτή η επένδυση στο περιβάλλον καθώς και την υποβάθμιση που θα υποστεί η ευρύτερη περιοχή αλλά και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοινότητας Αφάντου για τα επόμενα χρόνια και για τις επόμενες γενιές!

Σας προκαλώ λοιπόν δημόσια να κάνετε το «αυτονόητο» να δηλώσετε χωρίς φόβο και πάθος εάν είστε υπέρ ή κατά της Χωροθέτησης και της αδειοδότησης της μονάδας Αποβλήτων Εκσκαφών Καταστροφών Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στη συγκεκριμένη περιοχή για να μάθει επιτέλους ο Αφαντενός Λαός ποιους στόχους και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετείτε!

Γεώργιος Εμμ. Μπακίρης
Πρόεδρος Συμβουλίου
Κοινότητας Αφάντου.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...