ΑΣ Χάλκης-Ολυμπιακός: Φινάλε με έκπληξη για τις Ακαδημίες

ΑΣ Χάλκης-Ολυμπιακός: Φινάλε με έκπληξη για τις Ακαδημίες

ΑΣ Χάλκης-Ολυμπιακός: Φινάλε με έκπληξη για τις Ακαδημίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΣ Χάλκης (Ολυμπιακός). Και αυτό διότι ο νεαρός Ρόδιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νικήτας Νικολής, έδωσε «το παρών» στο φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιάς για τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΣ Χάλκης: «Ο κ. Νικολής παρέδωσε στα παιδιά τα διπλώματα παρακολούθησης και συμμετοχής τους υπογεγραμμένα από τον Διευθυντή της Σχολής και συνομίλησε με όλους, εξηγώντας τους ότι για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους πρέπει να αγαπούν αυτό που κάνουν, να συμμετέχουν ανελλιπώς στις προπονήσεις και να ακούν τους προπονητές τους. Τους είπε ότι ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, η οποία αγαπάει και προσέχει τα παιδιά της και να είναι σίγουροι ότι η κεντρική Ακαδημία των Σχολών στο Ρέντη έχει μηνιαία ενημέρωση για την εξέλιξη του καθενός από αυτά.

Τέλος, ο κ. Νικολής εξέφρασε τον θαυμασμό του για το εξαιρετικό Αθλητικό Κέντρο της Σχολής και ανέφερε ότι όταν ολοκληρωθούν πλήρως οι εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης του θα είναι εφάμιλλο με ένα χώρο άθλησης για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά - μέλη μας και στις οικογένειές τους. Να επιστρέψουμε όλοι μαζί με υγεία και αισιοδοξία στις υποχρεώσεις μας αρχές Σεπτεμβρίου».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.