Απρόβλεπτα επεισόδια στο χωριό της Ψίνθου

Απρόβλεπτα επεισόδια στο χωριό της Ψίνθου

Απρόβλεπτα επεισόδια στο χωριό της Ψίνθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 15248 ΦΟΡΕΣ

Συμπλοκές και βρισιές παρουσία περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε η προχθεσινή συνάντηση που έγινε στο χωριό της Ψίνθου, παρουσία κοινοτικών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, καθώς υπήρξαν σοβαρά επεισόδια με βρισιές, συμπλοκές και προπηλακισμούς.

Τα χειρότερα, αποφεύχθηκαν χάρη στην παρέμβαση ψυχραιμότερων. Η συμπλοκή αφορούσε συγγενικά πρόσωπα του προέδρου και μέλους του τοπικού συμβουλίου, ενώ αφορμή αποτέλεσε η υπόθεση της εγκατάστασης μονάδας επεξεργασίας οικοδομικών αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Νίκος Νικολής, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πατσάης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ιατρίδης και Δώρος Κωνσταντίνου, καθώς επίσης και σύμβουλοι του τοπικού συμβουλίου.

Η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου, όταν συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της κοινότητας, επιτέθηκε σε συγγενικό πρόσωπο μέλους του συμβουλίου. Στο σημείο δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, ενώ η συζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο με όλους τους υπόλοιπους παριστάμενους, έλαβε τέλος και σταδιακά αποχώρησαν όλοι οι προσκεκλημένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, είχε προηγηθεί ισχυρή αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Ευστρατίου και του δημοτικού συμβούλου και πρώην δημάρχου της περιοχής κου Γιάννη Ιατρίδη, αναφορικά με τις ενέργειες που έγιναν ή δεν έγιναν στην υπόθεση της χωροθέτησης μονάδας επεξεργασίας οικοδομικών αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο