Η Νίσυρος μέσα από το φακό του διεθνούς φήμης φωτογράφου, Αρτίν Καρακασιάν (βίντεο)

Η Νίσυρος μέσα από το φακό του διεθνούς φήμης φωτογράφου, Αρτίν Καρακασιάν (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1067 ΦΟΡΕΣ

Μια βόλτα μέχρι τη Νίσυρο έκανε η εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και συνάντησε τον διεθνούς φήμης φωτογράφο, Αρτίν Καρακασιάν, που με τη βοήθεια του φωτογραφικού του φακού έχει καταφέρει να «φυλακίσει» τη μοναδικότητα και την ομορφιά του νησιού στα εντυπωσιακά καρέ του.

«Είναι ένα όμορφο νησί. Τώρα είμαστε στα 500 μέτρα υψόμετρο και πίσω μου είναι το τελευταίο χωριό της Νισύρου, που είναι από τα ωραιότερα. Όταν πρωτοήρθα στη Νίσυρο πριν από 30 χρόνια, έμεινα ένα χρόνο εδώ. Η ομορφιά του νησιού, το ηφαίστειο, και το ότι βαρέθηκα την Αθήνα με οδήγησαν εδώ», είπε ο κ. Καρακασιάν.

«Το κάθε καρέ είναι και αγαπημένο. Η Νίσυρος έχει μεγάλη θεματολογία. Με εμπνέει το φως του νησιού, και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το ηφαίστειο είναι φίλος μου, έχω πάει αμέτρητες φορές, έχουμε επικοινωνία. Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξα είναι μέσα στον κρατήρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"