Εξελέγη «Μις Ροδίνι» η χαριτωμένη Γερμανίδα Ντόροθυ Μπλουμάουερ

Εξελέγη «Μις Ροδίνι» η χαριτωμένη Γερμανίδα Ντόροθυ Μπλουμάουερ

Εξελέγη «Μις Ροδίνι» η χαριτωμένη Γερμανίδα Ντόροθυ Μπλουμάουερ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Σάββατον 22 Ιουλίου 1961 Αριθ. Φύλλου 3082

ΕΞΕΛΕΓΗ «ΜΙΣ ΡΟΔΙΝΙ» Η ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΣ ΝΤΟΡΟΘΥ ΜΠΛΟΥΜΑΟΥΕΡ

Εξελέγη προχθές «μις Ροδίνι» η Γερμανίς Ντόροθυ Μπλουμάουερ, κατά την διάρκειαν διαγωνισμού ενώπιον 1000 προσώπων εις το γνωστόν κέντρον «Ροδίνι». Η εκλογή εγένετο υπό 15μελούς Επιτροπής εντοπίων, Αθηναίων και ξένων, δέον όμως να σημειωθή ότι η δις Μπλουμάουερ εξελέγη κατόπιν κοινής απαιτήσεως όλων των θεατών. Καβαλλιέρος της «μις Ροδίνι» ήτο ο Ελληνοαμερικανός κ. Γιαναγάς.

Δευτέρα εξελέγη η μουσουλμανίς Ροδία Γκιουνέϊ Σαϊχάν και τρίτη η Μερσίνα Πολίτη, καβαλιέρος της οποίας ήτο ο Εισαγγελεύς κ. Παναγιωτόπουλος. Προς τας εκλεγείσας προσεφέρθησαν διάφορα δώρα.
Η «μις Ροδίνι» Δωροθέα Μπλουμάουερ είναι ξανθή με ωραιότατα γαλανά μάτια και αρμονικάς αναλογίας. Σημειωτέον ότι αύτη είχεν αποκλεισθεί από τα 5 ζεύγη των ημιτελικών χορών, αλλά διά χειροκροτημάτων και φωνών την επέβαλον οι πελάται του κέντρου.
Το πρόγραμμα εποίκιλον οι τραγουδισταί Αφοί Κατσάμπα και η ορχήστρα Χαλκιά.

ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΕΙΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

Επωλήθη τοματοπολτός εις Λιβανέζον

Ως πληροφορούμεθα από της προχθές έπαυσε λειτουργούν το Κονσερβοποιείον της Κοινότητος Παραδεισίου λόγω της σημαντικής μειώσεως της προσκομιζομένης ποσότητος τομάτας ήτις δεν δύναται να καλύψη την δυναμικότητα του εν λόγω Κονσερβοποιείου.
Εν τω μεταξύ απεφασίσθη όπως τούτο λειτουργή μία ή δύο φοράς την εβδομάδα αναλόγως των προσκομιζομένων ποσοτήτων τομάτας.
Δέον να σημειωθή ότι μέχρι τούδε είχον προσκομισθή 1.550 τόννοι τομάτας εκ των οποίων παρήχθησαν 230 τόννοι τοματοπολτού.

Τέλος, εξ εγκύρου πηγής πληροφορούμεθα ότι η Ε.Γ.Σ.Δ. ήλθεν εις επαφήν με διαφόρους αντιπροσώπους Αραβικών κρατών διά την προώθησιν του τοματοπολτού εις τας χώρας αυτάς.
Ωσαύτως εγνώσθη ότι Λιβανέζος αντιπρόσωπος ηγόρασε 500 χιλιόγραμμα τοματοπολτού εδήλωσεν δέ ότι θα προβή εις την αγοράν σημαντικών ποσοτήτων όταν επιστρέψη εις την χώραν του.

ΗΡΧΙΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΕΙΣ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΝ

Από της χθές ήρχισεν λειτουργούν εις την κοινότητα Απολακκιάς σχολείον Αντλητικών συγκροτημάτων προς εκπαίδευσιν των εκεί αγροτών εις την λειτουργίαν των εν λόγω συγκροτημάτων.
Τούτο θα λειτουργήση εις την εν λόγω κοινότητα μέχρι της 30ής τρέχοντος μηνός.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΝ ΗΡΧΙΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΙΝ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ ΠΕΡΓΑΜΗΝΩΝ ΕΙΣ ΠΑΤΜΟΝ

ΠΑΤΜΟΣ (του ανταποκριτού μας).
Κλιμάκιον του Βασιλικού ιδρύματος Ερευνών υπό τον κ. Στ. Παπαδόπουλον έφθασεν εκεί και ήρχισεν την φωτογράφησιν ανεκδότων χειρογράφων και συγγραμμάτων της Ιστορικής Μονής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.
Αι εν λόγω εργασίαι θα συνεχισθούν επί δίμηνον.

ΖΩΗΡΑ ΚΙΝΗΣΙΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΚΑΡΠΑΘΟΝ

ΚΑΡΠΑΘΟΣ (του ανταποκριτού μας).
Πληροφορίαι ληφθείσαι ενταύθα αναφέρουν ότι θα έλθουν και εφέτος πολλοί παραθερισταί εκ του εσωτερικού και εξωτερικού, οι οποίοι θα παραμείνουν εις Κάρπαθον επί δίμηνον τουλάχιστον. Ούτω προμηνύεται ζωηρά κίνησις ιδιαιτέρως κατά τον Αύγουστον. Συμφώνως προς δεδομένα των τελευταίων ετών άνω των 6.000 επισκέπται ετησίως στην Κάρπαθον.
Η εφετεινή κίνησις θα εξαρτηθή πάντως από την καλήν συγκοινωνίαν η οποία θα είναι ικανή να ανταποκριθή πλήρως προς τας απαιτήσεις του κοινού.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1963: Νέαι καθυστερήσεις, άγονος ο διαγωνισμός δια τον λιμάνι λόγω ασαφειών του κειμένου

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...