Οργανώνεται η Δόξα Ψίνθου

Οργανώνεται  η Δόξα Ψίνθου

Οργανώνεται η Δόξα Ψίνθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Με προπονήσεις οι οποίες γίνονται δυο φορές την εβδομάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά την ...άτυπη προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η Δόξα Ψίνθου.

Οι «βυσσινί», τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά μέτρα, θέλουν να επιστρέψουν ομαλά στην ενεργό δράση μετά από μια μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας βέβαια δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις σε εξέλιξη
Κατά τα άλλα, οι υπεύθυνοι του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Φιλήμονα Μιχαλάκη προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ρόστερ στο οποίο υπάρχουν φυσικά εκκρεμότητες. Και αυτό διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφικές κινήσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Δόξα είναι έτοιμη να ανακοινώσει τρεις ποδοσφαιριστές με τις οποίες όλα δείχνουν ότι έχει επέλθει οριστική συμφωνία.

Είναι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, ρίχνεται βάρος στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα, θέση στην οποία ο σύλλογος ρίχνει ιδιαίτερο βάρος.

Δεδομένη θεωρείται και η επιστροφή του Γιώργου Τσούλλου από τη Δήμητρα Δαματριάς με τον οποίο υπάρχει συμφωνία. Ο παίκτης έχει καταγωγή από τη Ψίνθο και στόχος της διοίκησης είναι να καταφέρει να φέρει πίσω στον σύλλογο όλους τους Ψινθενούς.

Σε αναμονή για τον ηλεκτροφωτισμό

Αυτό που εξακολουθεί να προβληματίζει έντονα τα μέλη της διοίκησης είναι το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού που υπάρχει στο γήπεδο. Έχουν βέβαια κατατεθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πλέον τηρείται στάση αναμονής. Ο φωτισμός είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την ομάδα μιας και οι περισσότερες προπονήσεις θα διεξάγονται αργά το απόγευμα. Ειδικά την περίοδο της προετοιμασίας όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν και επαγγελματικές ασχολίες.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων