Ποδηλασία: Συνδιοργανωτής στο Πανελλήνιο Όμνιουμ ο Ροδήλιος

Ποδηλασία: Συνδιοργανωτής στο Πανελλήνιο Όμνιουμ ο Ροδήλιος

Ποδηλασία: Συνδιοργανωτής στο Πανελλήνιο Όμνιουμ ο Ροδήλιος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 311 ΦΟΡΕΣ

Το ότι ο Ροδήλιος βρίσκεται στο επίκεντρο της ελληνικής και όχι μόνο ποδηλασίας είναι γνωστό εδώ και χρόνια με τις επιτυχίες των αθλητών-αθλητριών του σε σημαντικούς αγώνες, την καλή δουλειά του στο πεδίο των ακαδημιών και της ανάπτυξης αλλά και σ’ εκείνο της διοργάνωσης σπουδαίων συναντήσεων.

Σήμερα λοιπόν, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.

Το σημαντικό στον αγώνα αυτόν είναι ότι ο Ροδήλιος θα είναι συνδιοργανωτής με την Ελληνική Ομοσπονδία, κάτι που τον κάνει να έχει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Υπενθυμίζουμε πως το Όμνιουμ είναι το πρωτάθλημα των σύνθετων αγωνισμάτων στην ποδηλασία σε κάθε κατηγορία κι έτσι σήμερα οι αθλητές θα συμμετάσχουν στο σκρατς, το τέμπο, τον αγώνα με αποκλεισμό και τους πόντους.

Μετά λοιπόν, το Πανελλήνιο του δρόμου σε Παίδες-Κορασίδες, Έφηβους-Νεανίδες και Νέους στη Ρόδο τον Ιούλιο του 2020, ο ροδίτικος σύλλογος αποδεικνύει τη δυναμική του και στην πίστα και μάλιστα εκτός του νησιού μας.

Στη σημερινή διοργάνωση από τον Ροδήλιο θα συμμετάσχουν οι Μιχάλης Σαββάκης, Αριστείδης Κουτούνης, Κωνσταντίνος Κούρος, Σπύρος-Τσαμπίκος Ξεσφίγγης, Λουκάς-Μαρίνος Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας-Άγγελος Σκαλίδης και Ιωάννης-Ευφραίμ Μονδάνος.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων