Επί τάπητος όλα τα θέματα στον Διαγόρα, συνεργασία με τον Ευκλή Σορωνής

Επί τάπητος όλα τα θέματα στον Διαγόρα, συνεργασία με τον Ευκλή Σορωνής

Επί τάπητος όλα τα θέματα στον Διαγόρα, συνεργασία με τον Ευκλή Σορωνής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Στο νησί μας αναμένεται από αύριο ο προπονητής του Διαγόρα Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να έχει μια σειρά επαφών με τη διοίκηση προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το βάρος την περίοδο αυτή θα δοθεί βέβαια στους παίκτες από το περσινό ρόστερ. Επίσης, θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για μερικές ημέρες μετά.

Συνεργασία με τον Ευκλή Σορωνής

Τη συνεργασία της με τον Ευκλή Σορωνής ανακοίνωσε η ΠΑΕ Διαγόρας 1905. Θα είναι μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από τους «κυανέρυθρους» σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ευκλή Σορωνής. Θα γίνει σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και σε επίπεδο Ακαδημιών ποδοσφαίρου, την κοινή αθλητική αγάπη που υπηρετούν οι δύο πλευρές. Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον πρόεδρο του ιστορικού Ευκλή κ. Μιχάλη Τομάζο για την αποδοχή της πρότασης. Χαιρόμαστε που η δική του φιλοσοφία ταιριάζει απόλυτα με τη γενικότερη, φιλοσοφία του Διαγόρα.

Επίσης, η ΠΑΕ ευχαριστεί τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Σορωνής κ. Μανώλη Μπονιάτη, την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου «Γιάννης Πρώτος» και τη Διοίκηση του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, για την παραχώρηση-χρήση του υπέροχου αθλητικού χώρου, τις εγκαταστάσεις του οποίου θα επιδιώξουμε να αναβαθμίσουμε».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!