Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά!»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα είναι μια  δύσκολη χρονιά!»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Τέσσερις είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που περιμένει από εδώ και πέρα ο Ηρακλής Μαριτσών προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι δυο είναι γνωστές καθώς αφορούν τους Βασίλη Κρητικό και Μανώλη Παπαδημήτρη.

Όπως όλα δείχνουν, απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ενταχθούν και επίσημα στο δυναμικό του συλλόγου. Ο Κρητικός αναμένεται με μετάθεση στο νησί μας (ως δόκιμος) οπότε είναι θέμα ημερών. Με τον Παπαδημήτρη υπάρχει συμφωνία για να επιστρέψει και απομένουν μόνο διαδικαστικές λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος, θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμα δυο ποδοσφαιριστών μετά και από επιθυμία του προπονητή Χρυσόστομου Χάσταλη. Πρόκειται για έναν μέσο και έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό.

Ξεκίνημα στις 16 Αυγούστου
Στις 16 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να γίνει το ξεκίνημα του Ηρακλή. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη πρώτη συγκέντρωση. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο των Μαριτσών, ωστόσο αν είναι έτοιμο το βοηθητικό, θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο αυτό.

«Σημαντικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα»
Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή, ο προπονητής του Ηρακλή Χρυσόστομος Χάσταλης επεσήμανε πως τα «υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο» και τόνισε τα εξής:
«Αν αυτοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο υποχρεωθούν να κάνουν rapid test, θα προκύψει ένα οικονομικό θέμα. Ποιος θα καλύψει αυτά τα έξοδα; Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι αυτή τη φορά το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά αλλά σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις. Επίσης πολλές ομάδες στηρίζονται οικονομικά στα πανηγύρια. Αν απαγορευτούν, τότε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων