Μετράει ήδη …απώλειες το νέο πρωτάθλημα της Super League 2…

Μετράει ήδη …απώλειες το νέο  πρωτάθλημα της Super League 2…

Μετράει ήδη …απώλειες το νέο πρωτάθλημα της Super League 2…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

H χθεσινή εξέλιξη με τον Ιάλυσο (δεν κατέθεσε την εγγυητική επιστολή), είναι ασφαλώς μια δυσάρεστη εξέλιξη για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Ίσως όμως μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «αναμενόμενη». Και αυτό διότι θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι τέτοια εγχειρήματα απαιτούν πολλά χρήματα τα οποία δεν μπορεί να τα επωμίζεται ουσιαστικά …ο ένας.

Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι εδώ και πολλά χρόνια σηκώνει μεγάλο βάρος. Χωρίς …συμπαίκτες όμως είναι λογικό από μόνος του (μαζί με τους πιστούς του συνεργάτες), να μην μπορεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί και να στηρίζει την όλη προσπάθεια.

Οι νέες απαιτήσεις που μπήκαν μέσα σε ένα καλοκαίρι, είναι πραγματικά δυσβάσταχτες για τις ομάδες. Και όπως έχουμε γράψει ξανά, είναι καλό να γίνεται «φιλτράρισμα» αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει μέσα σε ένα καλοκαίρι.

Δεν γίνεται κάτι που δεν έγινε εδώ και πολλά χρόνια, να μπορέσει να γίνει χωρίς …απώλειες μέσα σε τρεις μήνες. Ασφαλώς δεν είναι μόνο ο Ιάλυσος. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που επιλέγουν εκ των πραγμάτων τον ίδιο δρόμο.

Αυτόν της μη συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Όπως είναι η Παναχαϊκή, για παράδειγμα, η οποία οδεύει τελικά προς τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Και όπως φαίνεται η νέα ενοποιημένη κατηγορία της Super League 2 ίσως τελικά μείνει …λειψή.

Οπότε τα δεδομένα όταν θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, προφανώς και θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που ίσως φανταζόμαστε. Και αυτό ασφαλώς και είναι ένα στοιχείο το οποίο θα επηρεάσει πολύ το προφίλ του πρωταθλήματος…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”