Πολλά πρόστιμα σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων

Πολλά πρόστιμα σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων

Πολλά πρόστιμα σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 855 ΦΟΡΕΣ

Άλλα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος βάζουν «λουκέτο» στη Ρόδο καθώς εντοπίστηκαν να παραβαίνουν τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή και μετάδοση της πανδημίας, ενώ οι υπεύθυνοι τους που συνελήφθησαν θα κληθούν να πληρώσουν και τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι έλεγχοι έγιναν προχθές τα ξημερώματα από αστυνομικούς σε μπαρ στην Παλιά Πόλη και σε αντίστοιχο κατάστημα στην πόλη της Ρόδου. Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούνταν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία καθώς υπήρχαν όρθιοι θαμώνες κάτι που αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία κ.α.. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους υπευθύνους των δύο επιχειρήσεων, επέβαλαν πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στο κατάστημα στην Παλιά Πόλη και 5.000 ευρώ στο κατάστημα στην πόλη της Ρόδου, ενώ επίσης ανέστειλαν τη λειτουργία των καταστημάτων για επτά ημέρες.

ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 900€ σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας από εργαζομένους.
Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμα ύψους 50.000€ σε διοργανωτή εκδήλωσης (party) σε βίλα.
Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 12.000€ σε έξι (6) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επτά (7) ημέρες αναστολή λειτουργίας στο καθένα, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 30.000€ (δεύτερη παράβαση) σε τρία (3) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας στο καθένα για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.
Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο (2) συλλήψεις προσωρινά υπευθύνων σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επέβαλε πρόστιμο 7.000€ και αναστολή λειτουργίας επτά (7) ημερών στο καθένα, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 4.000€ σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επτά (7) ημέρες αναστολή λειτουργίας στο καθένα, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.
Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 10.000€ σε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επτά (7) ημέρες αναστολή λειτουργίας στο καθένα, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 10.000€ (δεύτερη παράβαση) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας.
Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 10.000€ (δεύτερη παράβαση) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεκαπέντε (15) ημέρες αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας