Ελεύθερη αφέθηκε η 39χρονη που κατηγορείται για ληστεία

Ελεύθερη αφέθηκε η 39χρονη  που κατηγορείται για ληστεία

Ελεύθερη αφέθηκε η 39χρονη που κατηγορείται για ληστεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 748 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικού όρου αφέθηκε χθες μετά την απολογία της η 39χρονη που κατηγορείται ότι λήστεψε 20χρονο μανάβη στη Ρόδο.

Η 39χρονη που της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος βρέθηκε χθες το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, συνοδευόμενη από τη συνήγορό της κα Εύη Αρνιθενού όπου και έδωσε εξηγήσεις για τα όσα της καταλογίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 39χρονη αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των οποίων μάλιστα δεν διαμένουν μαζί της τα δύο ανήλικα παιδιά της. Η ίδια προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και σε ό,τι αφορά το περιστατικό που κατηγορείται είπε ότι δεν θυμάται το παραμικρό χωρίς όμως και να το αμφισβητεί. Η 39χρονη εξήγησε πως κανονικά λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για τα προβλήματα υγείας της, όμως την είχε διακόψει το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να μην έχει συναίσθηση των πράξεών της αλλά ούτε και να τις θυμάται. Επίσης ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να ληστέψει τον 20χρονο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα η 39χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο της εμφάνισής της μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί η 39χρονη εντόπισε στις 2 Αυγούστου 2021 το πρωί στην πόλη της Ρόδου, τον 20χρονο ο οποίος ως υπαίθριος πωλητής πουλούσε φρούτα. Η 39χρονη φέρεται να κατάφερε με τη βία να αποσπάσει από τον 20χρονο το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ. Σε βάρος της 39χρονης σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»